PROJELER:
1- “ŞİDDETSİZ BİR TOPLUMA DOĞRU” Proje Yürütücüsü (2014)
2- “TRSM KAYITLI HASTALARINA E-KPSS HAZIRLIK KURSU” (2014)
3- “HER ÇOCUK ÖZELDİR” (2015)
ÖDÜLLER:
1- Janssen Cilag tarafından hekimlere yönelik düzenlenen “İşlevsel Kareler” konulu fotoğraf yarışmasında 3.lük ödülü (45. Ulusal Psikiyatri Kongresi)
VERİLEN SEMİNER, EĞİTİM ve DERSLER:
1- Madde Bağımlılık Semineri, Adıyaman İMKB Lisesi, 20142- Şizofreni İle Yaşamak, Adıyaman TRSM, 20143- Madde Bağımlılık Eğitimi, Adıyaman, 2012
Adıyaman Üniversitesi Eğitim Araş. Hastanesi tüm personeline yönelik
5- Madde Bağımlılık Eğitimi, Adıyaman, 2012
Adıyaman İl Halk Sağlığı ve İl Sağlık Müdürlüğü tüm personeline yönelik
6-Bartın İl Sağlık Müdürlüğü Bağımlılık ile Mücadele Eğitim Programı (Alkol, madde, sigara ve teknoloji bağımlılığı konuları - 8 saat).
LİSANS DERSİ:
1- Bartın Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, 2016-2017 Güz Dönemi,
2- Bartın Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, 2016-2017 Bahar Dönemi,
SERTİFİKALAR:
1- Psikanalitik ve Psikodinamik Teori Çalışma Grubu-Vamık Volkan
2- PND nöropsikolojik test eğitimi sertifika kursu « Stroop testi, sayı dizisi öğrenme testi, çizgi yönünü belirleme testi, işaretleme testi »
3- PND nöropsikolojik test eğitimi sertifika kursu « Wisconsin Kart eşleme testi »
4- Bilişsel Davranışçı Terapi Teorik Eğitimi (Prof. Dr. Hakan TÜRKÇAPAR)
5- ECNP College of Neuropsychopharmacology 13-17 October 2007, Vienna, AUSTRİA
6- Polisomnografi sertifika eğitimi
7- VIII. Ulusal Sinirbilimleri Kongresi TMS-rTMS kursu
8- Aile Terapisi (Prof. Dr. Emine Zinnur KILIÇ)
9- TRSM Eğitimi
10- Cinsel Terapi Eğitimi, CİTEB (80 saat)
- Depresyon
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Bipolar Bozukluk
- Obsesif-Kompulsif Bozukluk
- Şizofreni
Protokol Ankara İş Merkezi Kızılırmak Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. Nı: 39 A Blok K: 16 N: 97, Çankaya, Ankara
Protokol Ankara İş Merkezi Kızılırmak Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. Nı: 39 A Blok K: 16 N: 97, Ankara
Bağımlılık Danışmanlığı
Yas Terapisi
İlişki Terapisi
Şema Terapi
ay...ı
Oğlumun kaygı probleminden dolayı Emel Hocamla tanıştık. İlk seansta sorunu anlaması bize verdiği güven ve sonrasında her seansta çözüm yöntemleri ve önerdiği kitapları okuyup oğlumun kısa zamanda kaygı problemini ortadan kaldırması, daha önce gittiğimiz doktorun bilinçsiz ve yüksek doz verdiği ilaçları çoğunu bıraktırırarak ve azaltarak 1 ay içerisinde ilacı kesmesinden sonra oğlumun hiçbir problemi kalmadı.İşini gerçekten iyi yapan özverili çalışan mesleğine tutkuyla bağlı samimi , güleryüzlü, ticari amaç gütmeyen ve insana değer veren , harika bir uzman doktor, kendisi aynı zamanda şubat depreminde gönüllü özverili çalışmaları ile yardım desteğini sonuna kadar sürdüren bir vatansever yazdığı kitaplar ile gelirini SMA ' lı çocuklara bağış yapan güzel insan ve bunu dillendirmeyecek kadar mütevazi ve güzel insan. Baskılara karşı direnen ve insan sağlığının ucuz olmadığının ispatlayan onurlu duruşundan taviz vermeyen ve mücadele eden bu özel ve güzel doktorumuzu saygıyla selamlıyorum.
s....a
Emel hocama anksiyetem için başvurmuştum.Kendimi çok mutsuz hissediyor ve karar verme süreçlerinde zorluk yaşıyordum.Emel hocam samimiyeti ,bilgisi ve ilgisiyle kendimi çok daha iyi hissetmemi sağladı.Önerdiği kitaplar da bu süreçte ufkumu genişletip çok yardımcı oldu.İyi ki tanıdım diyorum hep.
• Uzm. Dr. Emel Koyuncu Kütük • Normal Randevu •
r.....
Doktorumla konuşmaya başladığımdan beri içimdeki o sıkışmışlık, karanlık bir yerden hafif bir esintiye dönüştü. Sanki uzun zamandır kapalı kaldığım pencereler açıldı, ruhum özgürleşti. Hayata ve kendime bakışım tamamen değişti. İhtiyacınızı siz anlayamadan anlayıp tam da oradan nokta atış yapıyor, böylelikle çok kısa sürede büyük ilerleme kaydediyorsunuz. Çevremdeki kişiler enerjimin ne kadar iyi olduğunu söylüyor. Akıl, ruh, beden ve zihin sağlığımdaki dengeden öyle memnunum ki adeta zıpkın gibi keskin ve güçlü bir bilişe sahip olduğumu hissediyorum. İlaç kullanmadan hayatımı tatlı bir farkındalıkla yaşıyorum. Zihnimde ve yüreğimde çiçekler açtıran, id-superego dengesini kurmama yardımcı olan, uyku aralarındaki o kabusları rahatlatan çok kıymetli Emel hocam, eminim ki uzmanlığı kadar vicdanı, samimiyeti ve özverisiyle de daha nice hayatlara ustalıkla dokunacak. Sadece Ankara’da değil, Türkiye’nin neresinde olursanız olun, Emel hocaya başvurmanızı tavsiye ederim.
Y
ya...
Emel hocama bir tanıdık vasıtasıyla keşfetmiştim. Onunla ilk seanstan itibaren gerek profesyonelliği gerek bakış açısı gerekse beni yönlendirmeleri ile başladığım günden bugüne epey yol kat ettiğimi hissediyorum kaygılarım azaldı sakin bir zihne sahibim bu yolda bana eşlik ettiği için kendimi çok mutlu ve şanslı hissediyorum iyi ki tanımışım Emel hocamı
g....a
Kaygı bozukluğu için başvurdum. İlaç terapi şeklinde ilerliyoruz. Uyguladığı tedaviden olumlu sonuçlar almaya başladım. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Emel Hanım'dan çok memnunum. 8 seanstır gidiyorum, her konuda çözüm üretmesinden çok mutluyum.
Ü
ü.....
Sn.Emel Koyuncu Kütük düşüncelerini hayattan örnekler vererek ve isabetli tespitler yaparak bildirdi. Kararlarımı verirken nasıl düşünmem gerektiği konusunda gereken önerilerde bulundu.Uykusuzluğumu gidermem konusunda nasıl davranmam ile ilgili bilgiler verdi.Konusuna hakim bir hekim.
ak...f
Kronik panik atak anksiyete Emel hocam sayesinde yendim samimi hasta odaklı yaklaşımı ile hastaların derdi sıkıntısı için elinden geleni yapmaya uğraşan değerli bir hekim.
• Uzm. Dr. Emel Koyuncu Kütük • Bireysel Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi •
m....
Eşim yıllardır psikoz hastası. Ta Adıyaman’da çalıştığı dönemden bu yana ona gidiyoruz. Eşim başka doktor istemiyor. Onun sayesinde memur oldu, atandı. Çok ilgili, özenli, şefkati bir doktordur. Herkese tavsiye ederim
Ü
ül...n
Kendisi uzun yıllar önce hayatıma dokunan,beni dipsiz kuyulardan çekip çıkaran harika bir insan, vicdan sahibi bir birey, işinde çok başarılı bir psikiyatristtir. Uyguladığı metodlarla anksiyete ve ağır depresyon sorunlarımı çözmüştür. Ayrıca kendisi büyük depremden etkilenip Ankara’ya gelen insanlara o dönemde bila bedel danışmanlık hizmeti vererek yüreklere dokunmuş bir insansever ve vatanseverdir.
g....
Emel Hanımla 3 hafta önce tanıştım. Kendisi harika bir dinleyici ve verdiği örneklerle olayları daha kolay anlamamı sağlayarak ufkumu genişletti. Kendisine bu yolda bana eşlik ettiği ve yol gösterdiği için çok minnettarım.
• Uzm. Dr. Emel Koyuncu Kütük • Bağımlılık Danışmanlığı •
Emel Koyuncu Kütük isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emel Koyuncu Kütük, Psikiyatri. Size Emel Koyuncu Kütük tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Evlilik Terapisi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, İlişki Terapisi, Bireysel Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi, Ergen Terapisi, Oyun Terapisi, Yetişkin Terapisi.
Emel Koyuncu Kütük adresi nerede?Emel Koyuncu Kütük şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Protokol Ankara İş Merkezi Kızılırmak Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. Nı: 39 A Blok K: 16 N: 97 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emel Koyuncu Kütük isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emel Koyuncu Kütük online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emel Koyuncu Kütük isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emel Koyuncu Kütük, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Emel Koyuncu Kütük hangi dilleri konuşuyor?Emel Koyuncu Kütük ile İngilizce, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Emel Koyuncu Kütük isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emel Koyuncu Kütük tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emel Koyuncu Kütük hakkında ne düşünüyor?Toplam 82 hasta / danışan, Emel Koyuncu Kütük hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.