Ben psikolog Emincan Esirgen. Yüksek lisansımı ingilterede University Of Plymouth'ta yapmaktayım. Lisansımı ise Girne Amerikan Üniversitesi'nde ingilizce olarak onur derecesiyle tamamladım. Mersin Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Yetişkin Psikiyatri, Çocuk Psikiyatri, Nöroloji, Yatılı Psikiyatri bölümlerinde stajımı tamamladım. Staj sürecimde Yetişkinlerde Klinik Görüşme Teknikleri, Çözüm Odaklı Terapi, Nörolojik Testleri, Dikkat Testleri, eğitimlerimi tamamladım. Staj programı içerisinde Spor Psikolojisi, Mindfullness, Bilişsel Davranışçı Terapi uygulamalarını aldım. Son 2 senedir Online psikolojik danışmanlık hizmeti vermekteyim.
- Depresyon
Nöropsikolojik Testler
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Ön Görüşme
b...e
depresyon sürecimde aynı zamanda duygularımı hissetmek ve tanımlamakta zorluk çektiğim için başvurmuştum ve gerek mindfulness teknikleri ve alıştırmalarıyla gerek gösterilen anlayış ve tarafsızlıkla kendimi rahat güvende ve verimli bir terapi süreci içinde hissetmemi sağladı.
• Online Psikolojik Danışmanlık • Psikoloji Randevusu •
Psk. Emincan Esirgen
Değerli geri dönüşünüz için teşekkür ederim
öfke yönetimi üzerine çalışıyoruz ve bu süreçte mindfulness temelli yaklaşımlar bana çok iyi geldi. Terapistimin sakin ve yargılamayan tutumu bana çok iyi geliyor. Kendimi daha güvende, görülmüş ve desteklenmiş hissediyorum.
• Online Psikolojik Danışmanlık • Psikoloji Randevusu •
Psk. Emincan Esirgen
Süreçten memnuniyetimiz karşılıklı, umarım ilerlememiz bu şekilde devam eder .
Emincan Esirgen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emincan Esirgen, Psikoloji. Size Emincan Esirgen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Nöropsikolojik Değerlendirme, SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Aile Danışmanlığı, Davranış Bozuklukları, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, Bağımlılık Danışmanlığı, Ön Görüşme.
Emincan Esirgen adresi nerede?Emincan Esirgen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bebek İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emincan Esirgen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Emincan Esirgen uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Emincan Esirgen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emincan Esirgen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Emincan Esirgen hangi dilleri konuşuyor?Emincan Esirgen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Emincan Esirgen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emincan Esirgen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emincan Esirgen hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Emincan Esirgen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emincan Esirgen hangi sigortaları kabul ediyor?Emincan Esirgen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.