Dr. Öğr. Üyesi Emir NEKAY , Genel Cerrahi Uzmanı olarak Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde görev almaktadır.
Dr. Öğr. Üyesi Emir Nekay, 2008 yılında Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. Genel Cerrahi uzmanlık eğitimini İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 2018 yılında tamamlamıştır.
Mesleki çalışmalarını Tokat Erba Devlet Hastanesi, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Ağrı Doğubeyazıt Devlet Hastanesi’nde sürdürmüş olup, travma cerrahisi, hepatobiliyer cerrahi ve gastrointestinal cerrahi alanlarında deneyim kazanmıştır. 2025 yılından itibaren Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde akademik ve klinik görevlerine devam etmektedir.
- Mide Hastalıkları
Robotik Cerrahi
Gültepe Mah. Halkalı Cd No: 99, Küçükçekmece 34295
- Sigortası olan hastalar
i̇...t
Eşimin göğsünde oluşan şişlik nedeniyle Emir Bey'e gittik.Detaylı muayene sonrasında bilgilendirme yapması, güler yüzlü yaklaşımı ve rahatlatan tavırları ile başarılı bir doktor.
• Biruni Üniversite Hastanesi • Diğer •
Emir Hocam 25.04.2023 tarihinde safra kesesi kolesistit ameliyatımı gerçekleştirdi.Ameliyatım sorunsuz geçti,hiçbir sıkıntı yaşamadım.Ameliyat sonrası duyduğumda kendisine kolaylıkla ulaşabildim.Kendisi işinde oldukça profesyonel,dinamik, çözüm odaklı ,samimi çok değerli bir hocamız bizi taburcu olana kadar pozitif tavrı ile rahatlattı,taburculuk sonrası nelere dikkat etmemiz gerektiği konusunda bizi bilgilendi.Ben kendisine nezdinizde teşekkür ediyorum.Böyle hekimler iyi ki var.
• Biruni Üniversite Hastanesi • Diğer •
Safra kesesi taşından Dolayı Biruni Hastanesi Dr. Emir Nekay Hocaya gittim. Emir Hoca safra kesi taşının problemleri detaylı bir şekilde anlattı. 3 gün sonra ameliyata alındım. Emir Hoca ve Ekibi sayesinde ameliyatım başarılı bir şekilde geçti. 2-3 günde ayağa kalktım. Emir Hoca ile tanışmadan önce ameliyattan korkuyordum. Emir Hoca gibi doktorlar hep var olsun. Saygılar
• Biruni Üniversite Hastanesi • Diğer •
Göğsümdeki kist şüphesi ile Doktor Emir Nekay'a gittim. Çok ilgili bir doktordu ve çok yardımcı oldu. Ayrıca hastalıklı ilgili detaylı açıklama vererek beni rahatlattığı için kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. Emir Bey gibi doktorlar iyi ki var.
• Biruni Üniversite Hastanesi • Diğer •
Emir Nekay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emir Nekay, Genel Cerrahi. Size Emir Nekay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Laparoskopi, Robot Destekli Cerrahi.
Emir Nekay adresi nerede?Emir Nekay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gültepe Mah. Halkalı Cd No: 99 Küçükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emir Nekay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emir Nekay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emir Nekay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emir Nekay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Emir Nekay hangi dilleri konuşuyor?Emir Nekay ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Emir Nekay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emir Nekay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emir Nekay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emir Nekay hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Emir Nekay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emir Nekay hangi sigortaları kabul ediyor?Emir Nekay tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Küçükçekmece bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar
- Küçükçekmece bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar