- Kıl Dönmesi ,
Preoperatif Değerlendirme
Robot Destekli Cerrahi
Robotik Cerrahi
se...z
iki gun once safra kesesi ve gobek fitigi ameliyati oldum engin hocamda cok memnun kaldim ve anlayisli ve sordugun her soruya cvp veren isini ve meslegi cok guzel yapan bi doktor iyiki varsin hocam bundan sonraki hayatinda basarilarin devami dilerim
• başka bir yer • Diğer •
R
re...e
5 sene gittiğim bir doktordu.Eşim göbek fıtığından ameliyat olmuştu.Eşimin kardeşi göbek fıtığı için başka doktorda ameliyat olmuştu.Hep iltihap akıyordu.'2. ameliyatınıda başka doktor gerçekleştirmiş ama gene şikayeti devam ediyordu.En son bana geldiklerinde hocama yönlendirdim.Tekrar ameliyat oldu.Hiç sorunu yok sağlığına kavuştu.Biz doktorumuzdan çok memnunuz .Hastasına yaklaşımı da uzmanlığından da çok ama çok memnunuz.Kendisine saygılarımı sunarım.
mü...
Daha önce başka bir doktorum Sabri Beye bel fıtığından ameliyat olmuştum.Kendisinin tavsiyesi üzerine Engin beye gittim.Safra kesesi ameliyatı oldum.Allah razı olsun çok memnun kaldım.Hiç bir konu şikayetim olmadı doktorumdan her konuda çok memnun kaldım.Hatta herkese tavsiye ediyorum.Hem uzmanlığına konusunda ve hastasına yaklaşımıyla güvenilir çok başarılı bir doktor.
Ş
şe...
Kuyruk sokumumda kıl dönmem vardı. Engin Okan Yıldırım Hocama o neden ile bir operasyon geçirdim ve başarılı bir operasyondu. Operasyon sonrasın da herhangi bir sıkıntı yaşamadım hizmetleri tedavisi güzeldi . Hastalarıyla birebir ilgileniyor.Kendisine çok teşekkür ediyorum .
hü...r
Yaklaşık 7 8 aydır ishal vardı o nedenle Engin Okan Yıldırıma gitmiştim . Normal de kolonoskopiden çok korkuyordum ama korkulacak birşey olmadığını Engin Okan Beyin sayesinde gördüm. Sonuçlarım temiz çıktı sinir stres yapma dedi. Tedavim bitti ve olumlu sonuçlandı. bağırsaklarda herhangi bir soruna rastlanmadı . Engin Hoca kendi alanında çok başarılı ne anlattıysa aynısını uyguluyor. söylediklerinin arkasında duruyor.
fa...a
Hastaneye gittim Kıl dönmesinden ameliyat oldum. Engin Okan Yıldırım Bey'e İlgilendi benimle şuan gayet mutluyum çok rahat geçirdim. Allah bin kere razı olsun ondan çok memnunum. Hiç bir sıkıntım yok.
Op. Dr. Engin Okan Yıldırım
DEĞERLİ YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER,SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİM.
C
ct...n
kendisine yaptığı tüm tedaviler için verdiği destek, bilgi ve alakası için çok ama çok teşekkür ederim. belki şiddet kötü bir kelime ama kesinlikle şiddetle tavsiye ederim allah ondan razı olsun hayatı boyunca başarılı olsun eline yüreğine sağlık engin hocam.
Op. Dr. Engin Okan Yıldırım
Öncelikle teşekkür ederim.Hastalarımızın tedavisinde empati yaparak yardımcı olmaya çalişmaktadıyım.Sizden gelen iyi niyet dilekleri ben ve arkadaşlarımın çalişma şevkimizi arttırmaktadır.
C
ce...k
Bayram'ın son günü yaşadığım dayanılmaz Ağrıyı hocam çok kısa bir sürede teşhis edip hiç vakit geçirmeden ameliyata aldı. İnanılmaz rahatlatıcı tavrı bilgisi ve alçak gönüllülüğü Tesadüfen karşılaştığım hocamla bundan sonra devamlı görüşmemize sebep olacak ;) iyi ki varsınız hocam çok teşekkürler herşey için ;))
Cenk• • •
Op. Dr. Engin Okan Yıldırım
Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.Sizin iyileşmiş olmanız bizim için en büyük hediyedir.
Engin Okan Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Engin Okan Yıldırım, Genel Cerrahi. Size Engin Okan Yıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Laparoskopi, Robot Destekli Cerrahi.
Engin Okan Yıldırım adresi nerede?Engin Okan Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çobançeşme Mahallesi Fatih Caddesi No:1/8 Bahçelievler
Adresine gitmek zorunda kalmadan Engin Okan Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Engin Okan Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Engin Okan Yıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Engin Okan Yıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Engin Okan Yıldırım hangi dilleri konuşuyor?Engin Okan Yıldırım ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Engin Okan Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Engin Okan Yıldırım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Engin Okan Yıldırım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Engin Okan Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Engin Okan Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Engin Okan Yıldırım hangi sigortaları kabul ediyor?Engin Okan Yıldırım tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Bahçelievler bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar
- Bahçelievler bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar