2018den bu yana ağırlıklı olarak çocuk ve ergen psikolojisi üzerine uzmanlaşan Ferda Metin, gelişimsel süreçler, aile içi dinamikler ve psikolojik bozukluklar konusu üzerinde tecrübe edinmiş. Psikoterapi, psikolojik testler ve değerlendirmeler alanında geniş bir deneyim kazanarak, bireysel psikoterapi, aile danışmanlığı, çift terapisi ve çocuklarda kaygı, depresyon, okul başarısızlığı ve motivasyon, aile içi ilişkiler ve iletişim problemleri, sosyal beceri gelişimi, davranış problemleri üzerine çalışmaktadır.
Alanının önde gelen isimlerinden ekol eğitimlerini tamamlayarak,Bilişsel-davranışçı terapi, oyun terapisi ve aile terapisi gibi yöntemlerle çocuk, ergen ve yetişkin alanında çalışmalar gerçekleştirmektedir. Çocukların duygusal zorluklarını anlamalarına ve başa çıkmalarına yardımcı olmakta, ergenlerle yaptığı çalışmalarında ise kimlik gelişimi, depresyon, anksiyete ve ergenlik dönemine özgü problemleri ele almaktadır. Yetişkin psikoterapinsinde kaygı, depresyon, öz değer, öz şevkat gibi konular üzerinde çalışmaktadır.
- Depresyon
- Stres
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Sosyal Fobi
Küçükyalı, Maltepe, İstanbul
ga...e
Ferda Metin’e ilk olarak çocuğum için başvurmuştuk. Kısa sürede çocuğumla çok güçlü bir bağ kurdu, duygularını ifade etmesi ve kendini daha güvende hissetmesi konusunda büyük ilerleme kaydettik. Süreç o kadar olumlu ilerledi ki, ben de bireysel seanslara başladım. Kendi iç dünyamı keşfetmem, sınırlarımı belirlemem ve duygularımı daha sağlıklı yönetmem konusunda bana çok değerli katkılar sağladı. Hem çocuk hem yetişkin terapisi konusunda gönül rahatlığıyla önerebileceğim, güvenilir, ilgili ve donanımlı bir uzmandır.
g....y
Tanışıklığımız uzun zaman öncesine dayanıyor. Kendi yerini açtığını görünce çok sevinerek gittim. Daha önce kısa süreli olarak gitmiştim ama şuan terapiye gitmenin doktora gitmekle aynı şey olmadığının bilincinde olarak gidiyorum. Bu herkesin kendi süreci ve bu süreçte doğru iletișim kurduğum bir psikoloğumun olması kendimi hissettiriyor.
• Laurus Psikolojik Danışmanlık • Diğer •
Ferda Hoca ile kendimi çok yalnız hissettiğim ve ailevi sorunlar yaşadığım bir süreçte destek aldım. Bu süreçte öfkem çok fazlaydı kendimi ifade etme konusunda zorluklar yaşıyordum. Seanslara düzenli olarak devam ederek birçok konuda farkındalığım arttı. Yaşamış olduğum sıkıntıları daha sağlıklı şekilde aşmamı sağladı. 8 seansdır kendisinden destek almaya devam ediyorum, süreçten çok memnunum. İletişim becerisinin kuvvetli olduğunu düşünüyorum.
se...n
Bir tanıdığım aracılığı ile Ferda hanımla terapi sürecine başladım. Öncelikle belirtmek isterim ki anlaşıldığınızı hissetmeden ayrılmıyorsunuz. Daha öncede farklı yerlere seansa gitmiştim ama çeşitli durumlardan mı yada iletişim problemi mi oluyordu aramızda bilmiyorum ama Ferda hanımla daha önce tanıyormuşum gibi hissettim. Yaklaşımından ve onunla bu sürece başlamaktan gayet memnunum. Kendime yaptığım iyilik olarak görüyorum terapiye gitmeyi. Bir kaç deneyimimden sonra anladım ki bu sürece gireceğiniz psikoloğunuz ile iletişiminiz tutması çok önemymiş.
T
tu...n
Ferda hocaya 9 yaşındaki kızımın kaygı problemi için başvurduk. Maltepede güvenilir oyun terapisti arayışındaydım. Yaklaşık 1 buçuk aydır sürece devam ediyoruz. Çok pozitif ve naif bir yaklaşımı var. Kızım kendisiyle görüşmeye mutluluk ile geliyor. Bizim içinde en önemli olan şey bu. Bize geri dönüşleri sayesinde güzel bir iş birliği içerisindeyiz ve faydasını çok gördük.
• Laurus Psikolojik Danışmanlık • Diğer •
Ferda Metin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ferda Metin, Psikoloji.
Ferda Metin adresi nerede?Ferda Metin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükyalı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ferda Metin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ferda Metin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ferda Metin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ferda Metin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ferda Metin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ferda Metin hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ferda Metin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.