Dr. Ragıp Gökhan Dedeoğlu, Genel Cerrahi Uzmanı olarak Altıntepe Kızılay Tıp Merkezinde görev yapmaktadır. Tıp eğitimini 1983–1989 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde tamamlamıştır. Genel Cerrahi uzmanlık eğitimini 1991–1995 yılları arasında Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde almıştır.
Mesleki kariyerine 1989–1991 yılları arasında Siirt SSK Dispanserinde pratisyen hekim olarak başlamıştır. Uzmanlık sonrası 1996–1999 yılları arasında Çorum SSK Hastanesinde, 1999–2019 yılları arasında Beykoz Devlet Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanı olarak görev yapmıştır. 2019–2023 yılları arasında Sarıgazi Yaşam Tıp Merkezinde çalışmış olup, 2023 yılından itibaren Altıntepe Kızılay Tıp Merkezinde mesleki faaliyetlerini sürdürmektedir.
Endoskopi sertifikasına sahiptir. Türk Cerrahi Derneği, Türk Tabipler Birliği, Türk Kolon ve Rektum Cerrahisi Derneği ile Endoskopik Laparoskopik Cerrahi Derneği üyesidir.
Genel Cerrahi Randevusu
Robotik Cerrahi
Yağ Bezesi (Lipom) Çıkarılması
- Sigortası olan hastalar
ca...k
Çok iyi bir doktor efendi saygılı dürüst kardeşimin safra kesesi taşı için gittik şuan kardeşim çok iyi kendisinden Allah razı olsun.
• İstanbul Beykoz Devlet Hastanesi • Safra kesesi taşı •
he...i
sayın ragıp gökhan dedeoglu degerli hocam ben doktorumdan çok memnunum ben 12 senelik hastasıyım bu 12 sene zarfın içinde çok memnun kaldım hastalaına davranışı moral vermesi hastasına baştan salmaması efendiligi saygısı oteriterligi beyfendiligi çok memnunum umarım beykoz paşabahçe hastanesinde daim kalır kalmasınada isterim saygılarımla
Gökhan Dedeoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökhan Dedeoğlu, Genel Cerrahi. Size Gökhan Dedeoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Laparoskopi, Robot Destekli Cerrahi.
Gökhan Dedeoğlu adresi nerede?Gökhan Dedeoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altıntepe Mahallesi Cihadiye Caddesi No:40 Maltepe
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökhan Dedeoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökhan Dedeoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gökhan Dedeoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gökhan Dedeoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gökhan Dedeoğlu hangi dilleri konuşuyor?Gökhan Dedeoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gökhan Dedeoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökhan Dedeoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gökhan Dedeoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Gökhan Dedeoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gökhan Dedeoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Gökhan Dedeoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.