- Majör Depresif Bozukluk
Fototerapi
Louisa Duss
Otizm Görüntüleme Ve Tanısı
Gönül Erdal Dağıstanlı Muayenehanesi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Prolonged Exposure Terapisi
Varoluşçu Psikoterapi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Y
y....e
Kendisine ağır bir depresyon geçirdiğim dönemde başvurmuştum. Yönlendirmeleriyle , ve deneyimleriyle beni yönlendirdi. Kendimi rahatlamış ve iyileşmiş hissediyorum. İlk halimden eser yok diyebilirim. Yeniden doğmuş gibiyim. Bundan sonraki süreçte gideceğim ilk kişidir kendisi.
• Gönül Erdal Dağıstanlı Muayenehanesi • Duygu Odaklı Terapi (EFT) •
Ö
öz...
Gönül hocam benim bu dünyada hiç sahip olmadığım ablam oldu bana. Keşke tedaviye başladığım 20 kusur yıl önce tanısaydım kendisini. Şu hayattaki en güvendiğim yol göstericim. Kendisine ilk gittiğimde sana söz birdaha o günleri yasamayacaksin dedi bana ve gerçekten tedavim boyunca hiç iyi olmadığım kadar iyiyim artık. Gönül hocam ıyi ki varsınız iyi ki sizi bulmuşum..
• Gönül Erdal Dağıstanlı Muayenehanesi • Psikoterapi •
O
oz....
Gönül Hanım hayatımın en kötü günlerinde karşıma çıktı (belki psikiyatrist olmanın doğası :)). Net ve abartısız söyleyebilirim ki benim hayatımı kurtardı. İçinde bulunduğum obsesyon ve anksiyete sarmalında çekip çıkardı. Danimarka'dan sadece kendisiyle görüşmek için Türkiye'ye defalarca gittim. Ayrıca online desteğiyle de beni yalnız bırakmadı ve en saçma sorularıma bile ciddi cevaplar verdi. İş şartları ve pandemi nedeniyle Türkiye'ye sık gidemediğim için kendisiyle artık görüşemiyorum. Gönül Hanım'ı en son 4 yıl önce gördüm. Ancak halen kötü hissettiğimde konuştuklarımızı hatırlayıp kendimi rahatlatıyorum. Tekrar kendisini görüp beni ne kadar değiştirdiğini kendisine anlatmak için sabırsızlıkla bekliyorum.
• Gönül Erdal Dağıstanlı Muayenehanesi • Diğer •
su...c
SayinDr.Gonul Hanim merhaba.Sizinle şans eseri karsilastigim icin çok mutluyum.Methiyelerinizi baskalarindan duydum.Danis
mak ve şiddetli depresyon hakkinda tedavi olmak icin geldim.Gö
nül hoca çok samimi.45 dakika benim rahatsizligim icin konuştuk.
Sonunda benim tedavim ve iyileşmem için bana reçetede ilaç yaz
di.3 ay sonra yine Dr.Gönül hanimi ziyaret edeceğim.Saygilar.S.G.Suavi
Özetle• başka bir yer • Diğer •
sü...u
Dünyalar Tatlısı Çok Samimi Bir İnsan..Majör Depresyon Rahatsızlıgıyla Başvurdum Kendisine 2 ay dolmadan çok iyi bir sonuca ulaştım.iyleşceme inandım..Mesleğinde USTA bir doktor..Pişman Olmaycanız bir doktor..Şiddetle Tavsiye eDerim..
• Gönül Erdal Dağıstanlı Muayenehanesi • Diğer •
ea...k
Anne şefkati gibi samimi konusmasi ve umit vermesi mükemmel. İnternetten arastirmadan rasgele gittigim bi doktordu hic bu kadar iyi biri ile karsilacagimi tahmin etmezdim
• Gönül Erdal Dağıstanlı Muayenehanesi • Normal Randevu •
I
is...n
Sayın doktorum Gönül hanım, ben çok ağır depresif hastalık geçiriyorken beni iyileştirdi. Çok memnun kaldım.
I
ib...m
hocam size ben ibrahim teşekür ederım
Gönül Erdal Dağıstanlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gönül Erdal Dağıstanlı, Psikiyatri. Size Gönül Erdal Dağıstanlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Draw A Person, Regresyon Terapisi, Fototerapi, Psikanaliz, Cinsel Terapi, Ect(Elektrokonvülsif) Terapi, Aile Terapisi, Standardize Mini Mental Test, Bilişsel Davranışçı Terapi, Prolonged Exposure Terapisi.
Gönül Erdal Dağıstanlı adresi nerede?Gönül Erdal Dağıstanlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tunalı Hilmi Caddesi 95/12 3. Kat Kavaklıdere Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gönül Erdal Dağıstanlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gönül Erdal Dağıstanlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gönül Erdal Dağıstanlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gönül Erdal Dağıstanlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Gönül Erdal Dağıstanlı hangi dilleri konuşuyor?Gönül Erdal Dağıstanlı ile İngilizce, Japonca dilinde konuşabilirsiniz.
Gönül Erdal Dağıstanlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gönül Erdal Dağıstanlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gönül Erdal Dağıstanlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gönül Erdal Dağıstanlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Gönül Erdal Dağıstanlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.