Göz Hastalıkları, Zeytinburnu, İstanbul

• Topkapı, Turgut Özal Millet Cd,, İstanbul Harita

İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi

• İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Osmaniye Semt Polikliniği

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Nefroloji

, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Aile hekimliği, Psikiyatri · Daha fazla

Osmaniye Mah. Cemiyet Sok.No:60 Bakırköy, İstanbul Harita

İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Osmaniye Semt Polikliniği

• Özel Hizmet Hastanesi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Nefroloji

, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazla

Osmaniye Mevkii E5 Karayolu, Bahçelievler Harita

Özel Hizmet Hastanesi

• Özel Ethica İncirli Hastanesi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji

, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi genetik, Diyetisyen, Psikoloji · Daha fazla

İncirli Cad.Pelinli Sok.No:14 Bakırköy, İstanbul Harita

• Millet Cd. Aksaray, İstanbul Harita

İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• İstanbul Fatih Tdv 29 Mayıs Hastanesi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kalp ve damar cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Aile hekimliği, Diş hekimi · Daha fazla

Mimarsinan Mah. Vatan Cad.No:3 29 Mayıs Sok., Fatih Harita

İstanbul Fatih Tdv 29 Mayıs Hastanesi

• Bakırköy Uzmanlar Tıp Merkezi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Romatoloji

, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp · Daha fazla

Cevizlik M.Kırmızışebboy Sok.No:11, İstanbul Harita

Aksaray Mahallesi Turgut Özal Millet Caddesi No:5, Fatih Harita

Avrupagöz Aksaray

• Bahçelievler Devlet Hastanesi

Göz hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları

, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazla

Kocasinan Merkez Mahallesi Karadeniz Cad. No:48, İstanbul Harita

Bahçelievler Devlet Hastanesi

• Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih Harita

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

• Özel Çamlık Hastanesi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Nöroloji

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazla

Zuhuratbaba Mahallesi Yücetarla Caddesi No:46, Bakırköy Harita

Özel Çamlık Hastanesi

• Özel Avrasya Hospital

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi · Daha fazla

Beştelsiz Mahallesi Seyitnizam Caddesi 101. Sokak No:107, Zeytinburnu Harita

Özel Avrasya Hospital

• Özel Sante Plus Hastanesi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Nöroloji

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazla

Çırpıcı Mahallesi Turan Güneş Caddesi No:117, Zeytinburnu Harita

Özel Sante Plus Hastanesi