İstanbul doğumlu Handenur Özdemir, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nde Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (%30 İngilizce) bölümünü yüksek onur derecesi ile bitirmiştir. Üniversite yıllarında anaokulu, disleksi merkezi ve psikolojik danışma merkezlerinde staj yapmıştır. Mezun olduktan sonra, bir süre anaokullarında okul öncesi seviyesine psikolojik danışmanlık hizmeti vermiştir ardından bir yıl kadar özel bir kolejde psikolojik danışman olarak çalışmıştır.2024 ylıında İstanbul Arel Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır. Yüksek lisansta yaptığı çalışmanın ismi: ‘‘ Şema Terapi Modeli Çerçevesinde Sosyal Kaygı Bozukluğunun İncelenmesi’’ dir. Bilişsel Davranışçı Terapi’ nin önde gelen isimlerinden Hakan Türkçapar, Kadir Özdel gibi isimlerle çalışarak BDT eğitimlerini, Dr. Çiğdem Dürüst’ten Duygu Odaklı Terapi Eğitimi almıştır. Arel Üniversitesi bünyesinde ise Şema Terapi eğitimlerini tamamlamıştır. Günümüzde ise depresyon, panik bozukluk, anksiyete(kaygı) bozuklukları, fobiler, yas süreci, öfke ve öz saygı problemleri gibi konularda online hizmet vermektedir.

Kilya Psikoloji- Kadıköy

Rasimpaşa, Hayrullah Efendi Sk. No:23,, Kadıköy, İstanbul

Kars, Kars

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

• C

Kendimi tanımama yardımcı olarak anksiyete, kaygı, stres bozukluğu, çocukluk travması gibi sorunlarda bana büyük bir destek sağladı, kesinlikle tavsiye ediyorum. Seanslara devam ediyoruz! Çok memnunum.

• Online Danışmanlık Psikoloji Randevusu  •

Hande hanımı iyi ki tanımışım, emek ve sabırla ilerlediğimiz sürecimizin sonunda artık öz saygısını koruyabilen, kendini daha iyi ifade edip sınırlarını çizebileyen biriyim. Hayatıma şefkatli bir noktadan dokunan kıymetli bir psikolog Hande Hanım

• Kilya Psikoloji- Kadıköy Psikoloji Randevusu  •

• U

Hande hanım çok güvendiğim bir uzman. Kendisiyle başlarken hayatımın en depresif dönemlerinden birini yaşıyordum. Kendime ve duygularıma bakış açımı değiştirdi. Hala yolumuz olduğunu biliyorum. Ama yolda olmak eskisi kadar yorucu gelmiyor. Çünkü kendime yargılayan bir yerden değil destekleyen bir taraftan bakıyorum bugünlerde. Sürecin bana kattığı en güzel şeylerden biri bu.

• Kilya Psikoloji- Kadıköy Psikoloji Randevusu  •

• C

Seanslar ilerledikçe farkındalığımın arttığını görmek benim için şaşırtıcı oldu.Hande hanım gerkçekten iyi bir yol gösterici,kendisini tandığım için çok memnunum.Düzenli terapinin ne kadar faydalı ve gerekli olduğunu anlamamı sağladı.

• Online Danışmanlık Randevu  •

• C

Hande hanım ile yaptığımız görüşmeler sonrasında farkındalığım arttı ve yaşadıklarıma daha çözüm odaklı yaklaşabilir oldum. Kendisi çok mütevazi birisi. İyi ki tanımışım

• Online Danışmanlık Diğer  •

• D

Terapi alma kararım, kendimi daha iyi tanımam için attığım en değerli adımlardan biri oldu. Seanslarda kendimi ifade ederken yargılanmadığımı hissetmek, bana derin bir rahatlık ve güven duygusu sağladı. Her seansla birlikte içsel yolculuğumda biraz daha güçlendiğime inanıyor ve bu sürecin beni daha iyi bir versiyonuma taşıyacağına güveniyorum.

• Uzm. Kl. Psk. Handenur Özdemir Online Terapi  •

• M

Hande Hanımdan sosyal anksiyete nedeniyle yardım almaya karar verdim. Yardım almanın bile utanç verici olduğunu düşünüyordum aslında hayatım boyunca bu sorunla savaşmaya çalışmıştım. Ancak artık öyle bir noktaya gelmiştim ki hayatım gerçekten kaygı
    tarafından yönetilmeye başlamıştı tam bu noktada Hande Hanım‘ı buldum yolumuzun kısa olmadığının farkındayım ama en azından sosyal kaygının utanılmayacak bir şey olduğunun da farkındayım kendisi sayesinde. Önce reddetmemeyi kabullenmeyi öğreniyorum sanırım. Süreç şu an benim için farkındalık dolu geçiyor umarım bunları da hayata geçirebilirim. Kendimize yapabileceğimiz en büyük iyiliklerden bir tanesi terapi almak sizler benim gibi geciktirmeyin.

• B

Kronik mutsuzluk ve ailesel problemler sebebiyle sosyal medya üzerinden araştırarak ulaştım Handenur Hanım'a. Aralıklı olarak yaklaşık 3 yıldır devam ediyoruz. Öz farkındalığımı, özgüvenimi arttırdı. Öfke problemlerin dinmesini sağladı. Handenur Hanım'ın mesleki bilgisi zaten tartışılmaz. Danışana karşıda çok anlayışlı ve gerekli uyarıyla çok güzel yönlendiriyor seansları.

•  •

Hande hanımla 6 aydır sürecimiz devam ediyor kendine başvurma nedenim yeni bir şehre uyum sağlama ve sorumluluklarımda zorlanmamdı. Çok memnnum acıklamaları ver sorduğu sorularla aydınlanmalar yasıyorum.

• I

Hande hanımla nerdeyse 2 yıl olucak terapiye başlayalı keşke daha önce bulsaydım diyorum kendisini. Artık daha özgüvenli, kendini seven, hayata daha farklı bakan biriyim olumlu anlamda. Ve daha birçok sıkıntı yaşadığım durumlarda artık çok daha iyi hissediyorum iyi ki