Aile İçi İletişim Sorunları, İstanbul
Bakırköy İstanbul, İstanbul • Harita
Psikolog Ece Okutan
Lifemed Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Radyoloji, Nükleer tıp, Diyetisyen · Daha fazlaBağdat Cad.No:191/A Çiftehavuzlar, İstanbul • Harita
Lifemed Tıp Merkezi
Özel Göktürk Florence Nightingale Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Ortopedi ve travmatoloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen · Daha fazlaGöktürk Mah. Göktürk Cad. No:25 Eyüp, İstanbul • Harita
Özel Göktürk Florence Nightingale Tıp Merkezi
Prof. Müfide Küley Sokak Dorsay Apt. No:20 K 1 Nişantası Teşvikiye, İstanbul • Harita
İsmet Bora Muayenehanesi
İstanbul Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kadıköy Semt Polikliniği
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Aile hekimliği, Psikiyatri · Daha fazlaKuşdili Cad.No:41, Kadıköy • Harita
İstanbul Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kadıköy Semt Polikliniği
Ataköy 9.Kısım, İstanbul • Harita
Bakırköy Belediyesi Yardımcı Sağlık Birimi
Haseki Sultan Mahallesi Dr. Adnan Adıvar Caddesi No:20/5, İstanbul • Harita
Gri Psikiyatri Merkezi
İstanbul Belediyesi Sağlık A.Ş. Kayışdağı Polikliniği
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Psikiyatri · Daha fazlaCaferağa Mahallesi Kayışdağı Cad. No:65 K. Bakkalköy, İstanbul • Harita
İstanbul Belediyesi Sağlık A.Ş. Kayışdağı Polikliniği
Göztepe Mahallesi Yeşil Bahar Sokak Kalyon Apartmanı No:8/3, İstanbul • Harita
Özel Çocuk Danışmanlık Merkezi
Lokman Hekim İstanbul Hastanesi
İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Dermatoloji
, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen · Daha fazlaYenişehir Mahallesi Kardelen Sokak No:2, Pendik • Harita
Lokman Hekim İstanbul Hastanesi
İstanbul • Harita
Bağdat Caddesi, İstanbul • Harita
Uzm. Kl. Psk. Sevilay Gül
Talatpaşa Regnum Astrum Towers, 1076. Cd., 34513, İstanbul • Harita
Psk. Sueda Şahinkaya
Özel Örnek Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Endodonti · Daha fazlaÖrnek Mahallesi Şehit Cahar Dudayev Caddesi No:140, Ataşehir • Harita
Özel Örnek Tıp Merkezi
Kayabaşı Mah. Adnan Menderes Bulvarı B5 Blok D: 26, Başakşehir • Harita
Bütüncül Psikoloji Eğitim ve Danışmanlık Merkezi
İstanbul • Harita
Barış Mahallesi Mehmetçik Caddesi Ginza Lavinya Park B Blok No:127-128, Beylikdüzü • Harita
Pakua Psikoloji ve Gelişim Akademisi
Mihrimah Sultan Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Psikiyatri, Diş hekimi, Protetik diş tedavisi · Daha fazlaHacı Hesna Hatun Mahallesi Paşalimanı Caddesi No:4, Üsküdar • Harita
Mihrimah Sultan Tıp Merkezi