Dekübit, İstanbul

• Op. Dr. Tahir Gökhan Haytoğlu

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi

Teşvikiye Mah. Teşvikiye Cad. Seven Apt. No:18 K:2 D:2 Nişantaşı, İstanbul Harita

Tahir Gökhan Haytoğlu Muayenehanesi

• Doç. Dr. Melekber Çavuş

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi

Fenerbahçe Mah. Bağdat Cad. Fenereyolu Apt. No:134, Kat:4, Daire:18 Kadıköy/İstanbul, İstanbul Harita

Doç.Dr. Melekber Çavuş Özkan Muayenehanesi

• Doç. Dr. Can İlker Demir

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi

Ataköy 7-8-9-10. Kısım mahallesi E5 yanyol Cad.12/2 Nivo Ataköy B Blok 14. Kat Daire 135, İstanbul Harita

Doç. Dr. Can İlker Demir Muayenehanesi

• Prof. Dr. Cemal Aygıt

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ağız yüz ve çene cerrahisi

Aşçıoğlu Plaza Kat:8 Daire: 18 Hakkı Yeten Caddesi No: 17 Fulya, Şişli Harita

Cemal Aygıt Muayenehanesi

• Op. Dr. Evren Helvacı

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi

Acıbadem Mah Çeçen Sok Akasya Acıbadem Sitesi Kent Etabı A2 Kule K37 D249, İstanbul Harita

Evren Helvacı Muayenehanesi

• Op. Dr. Bora Ok

Fenerbahçe Mahallesi, Lalezar Sokak, No:7/9, İstanbul Harita

Bora Ok Muayenehanesi

• Op. Dr. Bülent Tekerekoğlu

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi

Harbiye mh. Bostan sokak, No:2 Göksun Apt. Kat: 6 Daire: 6, Nişantaşı, İstanbul Harita

Op. Dr. Bülent TEKEREKOĞLU kliniği

• Op. Dr. Ergin Yücel

Halaskargazi Caddesi Lotus Nişantaşı Rezidans Kat:5 Daire:92, İstanbul Harita

Ergin Yücel Clinic

• Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi

İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji

, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Dil ve konuşma terapisi, Sertifikalı medikal estetik, Oral i̇mplantoloji, Girişimsel radyoloji · Daha fazla

Atakent Mahallesi 4. Caddesi No:36, Küçükçekmece Harita

Harbiye Mah Maçka Cad Feza Apt No: 1 Kat 2, Daire 4, İstanbul Harita

Dr. Musk Clinic

• Doç. Dr. Ümran İleri

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi

Levazım mah Koru sok Zorlu center residence T1 daire 123 Beşiktaş / İstanbul Beşiktaş, İstanbul, İstanbul Harita

Ümran İleri Muayenehanesi

• Prof. Dr. Halil İbrahim Canter

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi

Fenerbahçe Mahallesi Bağdat Caddesi No:144 D:5, İstanbul Harita

Merkez Mahallesi Çukurçeşme Caddesi No:51, Gaziosmanpaşa Harita

Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi

• Medistate Kavacık Hastanesi

İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji

, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazla

Rüzgarlı Bahçe Mahallesi Cumhuriyet Cad. No:24 Kavacık, Beykoz Harita

Medistate Kavacık Hastanesi