Uzm. Kl. Psk. Hatice Kübra Arslan

Psikoloji daha fazla

Üsküdar 1 adres

Uzm. Kl. Psk. Hatice Kübra Arslan,Kim Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nde hizmet vermektedir.
Uzmanlık Alanları
Yetişkin Bireysel Terapi: Kaygı Bozuklukları, Depresyon, Öfke Yönetimi, Yeme Bozuklukları, Travma,Ölüm ve Yas, İlişki Problemleri, Kişilik Bunalımları, Kişisel Gelişim, Şiddet İçerikli Oyun BağımlılığıErgen Terapisi: Ergenlerde Uyum Sorunları, Travma, Kaygı, Depresyon, Şiddet İçerikli Oyun Bağımlılığı, Ebeveyn Tutumları, Performans Geliştirme, Sağlıklı Çocuk Gelişimi,Çift Terapisi

Kim Psikolojik Danışmanlık Merkezi

Masaldan İş Merkezi, Kısıklı Mah. Alemdağ Cad. No: 60, A Blok, Kat 1, D: 5-6. Çamlıca Üsküdar/İstanbul, Üsküdar 34764

Hocamla yaklaşık 6 aydır tanışıyoruz
    Kendimi bu kadar net ifade ettiğim başka bi yer olmamıştı
    Karşınızdaki sanki bir danışman değil kırk yıllık dostunuz gibi
    Herşeyi en ince detayına kadar dinleyip ona göre gayet öz verili bir şekilde çözüm üretmeye çalışan bir hocamız
    Âdeta benliğime bir benlik daha kattı
    Kendini tanıdığım için kendimi gayet şanslı hissediyorum
    İhtiyacı, sıkıntısı olan herkese şiddetle tavsiye ediyorum
    Kıymetli hocam yolunuz bahtınız açık olsun
    Ömrünüz huzurlu ve bereketli olsun
    Rabbim size iki cihan saadeti nasib etsin inşallah

• Kim Psikolojik Danışmanlık Merkezi Diğer  •

Kübra Hanım'la tanışalı bir yıl kadar oldu. Kızımı ergen terapisi için götürdüm kendisine, çok tatlı birisi, yaklaşımı çok güzel. Kızım kadar ben de kendisini çok sevdim. Sorununuzu dikkatlice dinliyor, anladığını ve yanınızda olduğunu hissettiriyor. Kızımın özgüveni yerine geldi. Kesinlikle faydasını gördük. Teşekkürü bir borç biliyoruz...

• Kim Psikolojik Danışmanlık Merkezi Çocuk ve Ergen Terapisi  •