Psikoloji daha fazla

İstanbul 2 adres

Psk.Heval Deniz Özdemir;İstanbul Okan Üniversitesi'nden 2021 yılında mezun olduktan sonra İstanbul Aydın Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisansına başlamıştır. 2023 yılında ise İstanbul Aydın Üniversitesinden mezun olup Uzman Klinik Psikolog ünvanını almıştır. Şu an onlıne ve yüz yüze olarak aktif şekilde Serbest çalışarak danışanlarına hizmet vermektedir. Psikoterapi ekolü olarak Bilişsel Davranışçı Terapi ve Şematerapi ekollerini ağırlıklı olarak kullanmaktadır.

Uzm. Kl. Psk. Heval Deniz Özdemir

Caddebostan Mahalle Ethemefendi Caddesi Çapçı Apartmanı No: 14 Daire:12, Kadıköy, İstanbul 34728

Sarıgazi mahallesi Atatürk caddesi no:102, Sancaktepe, İstanbul

• Sigortası olan hastalar

Caddebostan Mahalle Ethemefendi Caddesi Çapçı Apartmanı No: 14 Daire:12, İstanbul

• K

Kızımla birlikte ilk defa görüşmeye geldik. Başta oldukça isteksizdi ve önyargılıydı. Seans sonrası ise ikimizde de belirgin bir rahatlama ve olumlu bir değişim hissi oluştu. Özellikle kızımın yüz ifadesi ve tavırları bile değişmişti.
    Görüşmenin içeriği ve yaklaşım şekli, bize güvenli ve açık bir alan sundu. İlk deneyimimiz olmasına rağmen etkisi şaşırtıcı şekilde olumlu oldu. Umarım bu şekilde devam eden bir süreç olur. Benzer durumdaki aileler için faydalı olabileceğini düşünüyorum.

• Özel Deniz Tıp Merkezi Çocuk ve Ergen Psikolojisi  •

• R

Kendimi ifade etmekte zorlandığım, neyin neden beni bu kadar etkilediğini anlayamadığım bir dönemde destek almaya başladım. Seanslar boyunca hem kendimi daha iyi tanıdım hem de olaylara bakış açım değişti. Yargılamadan dinleyen, ne zaman nasıl bir yol izleyeceğini bilen, gerçekten alanında iyi bir uzman. Destek almak isteyen ama nereden başlayacağını bilemeyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

İlk seansımızı benim isteğimle online yaptık. Terapi sırasında kendimi çok rahat ve samimi hissettirdi. Ayrıca ince detaylara çok dikkat ediyor. Aksam saatleri olmasına rağmen tamamen bana odaklı olduğunu hissettirdi. Söylemek istediklerimi ama içimde tutuklarımı anlayıp kendi söyledi:) bu benim için çok önemliydi. Terapi sonrası kendimi çok iyi hissettim ve 5 gündür evden çıkmamama rağmen çıkmak istedim ve çıktım. bundan sonraki süreçlerde de daha iyi olacağıma inanıyorum.

• Online Danışmanlık Psikoterapi  •

“Danışmanlık süreci boyunca çok başarılı bir yönlendirme sağladı. Konuları net bir şekilde anlamamı ve çözüm yolları bulmamı kolaylaştırdı. Onunla konuşmak daha iyi hissetmemi sağladı. Profesyoneldi.

• Uzm. Kl. Psk. Heval Deniz Özdemir Diğer  •

• H

Kıymetli hocamıza ikiz bebeklerimizi kaybettigimizden eşim için yardım almak için gittik çok memnun kaldık şimdi eşimin yüzü gülüyor inşallah hocamızın yüzü hep güler

• Özel Deniz Tıp Merkezi Randevu  •

• B

Deniz Bey ile kaygılarımdan dolayı görüşmeye başladık. Şu ana kadar 4 seans gerçekleştirdik ve her biri çok faydalıydı. Kendisi çok güler yüzlü, işinde uzman, anlayışlı biri. Seanslar güzel ilerliyor ve kendimi başladığım günden daha iyi hissediyorum.

• Özel Deniz Tıp Merkezi Randevu  •

• Z

Akılcı ve mantıklı çözümleri sayesinde aylardır kendimi çözmeme yardımcı olduğu için öncelikle teşekkür ederim kendisine. Özellikle kendimi ifade edemediğim durumlarda hissettiklerimi anlatamadığım zamanlarda beni tecrübeleri sayesinde anladığını düşünüyorum ve yorulmadan bir süreç yürütüyoruz. Doktor hasta ilişkisi değil de kendimi dertleşiyor gibi ve rahat hissettiriyor. İyi ki benim danışmanım.

• Fiks Psikolojik Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu  •

• V

Kıymetli doktorunuzla birlikte zorlu süreçler ve bunların izleri sardık ve sarmaya devam ediyoruz. Harika bir iletişim ve harika bir uyum yakaladık kendisiyle. Her randevumuza yakın bir arkadaşımla buluşmaya gidiyorum gibi hissettirdiği için kendisine ayrıca teşekkür ederim. Başarılarınızın devamlılığını diliyorum

• Fiks Psikolojik Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu  •

Sevgili doktorum . Uzun bir süreci daha kısa bir sürede , daha sağlıklı , daha iyi kararlar vermemi sağlayarak atlatmamı sağlayan ; çıkamadığım her çıkmazdan bana çıkış kapısı gösteren , bu konuda asla iyileşemem dediğim herşey için iyileşme yolu sunan bir profesyonel . Gerçek , şeffaf, sağlıklı bir psikoterapi düşünen herkese tavsiye ederim. Saygılarımla

• Fiks Psikolojik Danışmanlık Merkezi Psikoterapi  •

• N

Merhaba, Heval Bey'den almış olduğum terapi süreci iletişim, esneklik, empati gibi birçok konuda olumluydu ve sürecimiz devam ediyor, çok memnunum kendisine teşekkür ediyorum, gönül rahatlığı ile kendisi ile iletişime geçebilirsiniz diye düşünüyorum.

• başka bir yer Diğer  •