- Depresyon
- Stres
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Sosyal Fobi
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Caddebostan Mahalle Ethemefendi Caddesi Çapçı Apartmanı No: 14 Daire:12, Kadıköy, İstanbul 34728
Sarıgazi mahallesi Atatürk caddesi no:102, Sancaktepe, İstanbul
- Sigortası olan hastalar
Galeri
Caddebostan Mahalle Ethemefendi Caddesi Çapçı Apartmanı No: 14 Daire:12, İstanbul
Aile İçi İletişim Sorunları
Çocuk Gelişim Testi
Çocuklarda Yeme Problemleri
K
ka...a
Kızımla birlikte ilk defa görüşmeye geldik. Başta oldukça isteksizdi ve önyargılıydı. Seans sonrası ise ikimizde de belirgin bir rahatlama ve olumlu bir değişim hissi oluştu. Özellikle kızımın yüz ifadesi ve tavırları bile değişmişti.
Görüşmenin içeriği ve yaklaşım şekli, bize güvenli ve açık bir alan sundu. İlk deneyimimiz olmasına rağmen etkisi şaşırtıcı şekilde olumlu oldu. Umarım bu şekilde devam eden bir süreç olur. Benzer durumdaki aileler için faydalı olabileceğini düşünüyorum.• Özel Deniz Tıp Merkezi • Çocuk ve Ergen Psikolojisi •
R
r....
Kendimi ifade etmekte zorlandığım, neyin neden beni bu kadar etkilediğini anlayamadığım bir dönemde destek almaya başladım. Seanslar boyunca hem kendimi daha iyi tanıdım hem de olaylara bakış açım değişti. Yargılamadan dinleyen, ne zaman nasıl bir yol izleyeceğini bilen, gerçekten alanında iyi bir uzman. Destek almak isteyen ama nereden başlayacağını bilemeyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
İlk seansımızı benim isteğimle online yaptık. Terapi sırasında kendimi çok rahat ve samimi hissettirdi. Ayrıca ince detaylara çok dikkat ediyor. Aksam saatleri olmasına rağmen tamamen bana odaklı olduğunu hissettirdi. Söylemek istediklerimi ama içimde tutuklarımı anlayıp kendi söyledi:) bu benim için çok önemliydi. Terapi sonrası kendimi çok iyi hissettim ve 5 gündür evden çıkmamama rağmen çıkmak istedim ve çıktım. bundan sonraki süreçlerde de daha iyi olacağıma inanıyorum.
• Online Danışmanlık • Psikoterapi •
m....g
“Danışmanlık süreci boyunca çok başarılı bir yönlendirme sağladı. Konuları net bir şekilde anlamamı ve çözüm yolları bulmamı kolaylaştırdı. Onunla konuşmak daha iyi hissetmemi sağladı. Profesyoneldi.
• Uzm. Kl. Psk. Heval Deniz Özdemir • Diğer •
ha...l
Kıymetli hocamıza ikiz bebeklerimizi kaybettigimizden eşim için yardım almak için gittik çok memnun kaldık şimdi eşimin yüzü gülüyor inşallah hocamızın yüzü hep güler
• Özel Deniz Tıp Merkezi • Randevu •
Deniz Bey ile kaygılarımdan dolayı görüşmeye başladık. Şu ana kadar 4 seans gerçekleştirdik ve her biri çok faydalıydı. Kendisi çok güler yüzlü, işinde uzman, anlayışlı biri. Seanslar güzel ilerliyor ve kendimi başladığım günden daha iyi hissediyorum.
• Özel Deniz Tıp Merkezi • Randevu •
Z
z.....
Akılcı ve mantıklı çözümleri sayesinde aylardır kendimi çözmeme yardımcı olduğu için öncelikle teşekkür ederim kendisine. Özellikle kendimi ifade edemediğim durumlarda hissettiklerimi anlatamadığım zamanlarda beni tecrübeleri sayesinde anladığını düşünüyorum ve yorulmadan bir süreç yürütüyoruz. Doktor hasta ilişkisi değil de kendimi dertleşiyor gibi ve rahat hissettiriyor. İyi ki benim danışmanım.
• Fiks Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Psikoloji Randevusu •
V
v....k
Kıymetli doktorunuzla birlikte zorlu süreçler ve bunların izleri sardık ve sarmaya devam ediyoruz. Harika bir iletişim ve harika bir uyum yakaladık kendisiyle. Her randevumuza yakın bir arkadaşımla buluşmaya gidiyorum gibi hissettirdiği için kendisine ayrıca teşekkür ederim. Başarılarınızın devamlılığını diliyorum
• Fiks Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Psikoloji Randevusu •
e....d
Sevgili doktorum . Uzun bir süreci daha kısa bir sürede , daha sağlıklı , daha iyi kararlar vermemi sağlayarak atlatmamı sağlayan ; çıkamadığım her çıkmazdan bana çıkış kapısı gösteren , bu konuda asla iyileşemem dediğim herşey için iyileşme yolu sunan bir profesyonel . Gerçek , şeffaf, sağlıklı bir psikoterapi düşünen herkese tavsiye ederim. Saygılarımla
• Fiks Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Psikoterapi •
n....y
Merhaba, Heval Bey'den almış olduğum terapi süreci iletişim, esneklik, empati gibi birçok konuda olumluydu ve sürecimiz devam ediyor, çok memnunum kendisine teşekkür ediyorum, gönül rahatlığı ile kendisi ile iletişime geçebilirsiniz diye düşünüyorum.
• başka bir yer • Diğer •
Heval Deniz Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Heval Deniz Özdemir, Psikoloji. Size Heval Deniz Özdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Kurumsal Psikolojik Danışmanlık.
Heval Deniz Özdemir adresi nerede?Heval Deniz Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Caddebostan Mahalle Ethemefendi Caddesi Çapçı Apartmanı No: 14 Daire:12 İstanbul
- Sarıgazi mahallesi Atatürk caddesi no:102 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Heval Deniz Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Heval Deniz Özdemir uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Heval Deniz Özdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Heval Deniz Özdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Heval Deniz Özdemir hangi dilleri konuşuyor?Heval Deniz Özdemir ile İngilizce, İspanyolca, Azerice, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Heval Deniz Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Heval Deniz Özdemir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Heval Deniz Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Heval Deniz Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Heval Deniz Özdemir hangi sigortaları kabul ediyor?Heval Deniz Özdemir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.