Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ÇEMATEM, AMATEM ve Psikoz servislerinde hastaları değerlendirme ve rapor hazırlama sürecinde aktif görev alarak hastaların tanı ve tedavi sürecine dahil oldu.
Lisans eğitiminin ardından Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi, Cinsel Terapi, Çözüm Odaklı Terapi, Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri eğitimi gibi klinik alandaki eğitimlerini tamamladı. Prof. Dr. Doğan Şahin'den Psikodinamik Terapi Temel Eğitimi, Aktarım Odaklı Psikoterapi Eğitimi, Üst Düzey Kişilik Bozukluklarında Psikodinamik Terapi eğitimlerini tamamlamıştır.
Aktif olarak özel bir danışmanlık merkezinde çalışmakta ve danışmanlık hizmeti vermektedir. Psikoterapilerinde ağırlıklı olarak Psikodinamik Psikoterapi ve Duygu Odaklı Psikoterapi ile ilerlemektedir. Yüz yüze terapiye ek olarak online terapi hizmeti de sağlamaktadır.
Halkalı Merkez, 1. İkitelli Caddesi, Meydan Halkalı Evleri, A Blok, D:82, Küçükçekmece, İstanbul
Zeytinlik mah izci sok No:3 Daire:1, İstanbul
Matiat Psikoakademi
Simin Danışmanlık
Halkalı Merkez, 1. İkitelli Caddesi, Meydan Halkalı Evleri, A Blok, D:82, İstanbul
Vita Akademi
Hasanpaşa mahallesi, kurbağalıdere caddesi Uğur Apt. No:17 Kat:4, İstanbul
Simin Danışmanlık ( Kadıköy )
Vita Akademi
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Simin Danışmanlık
Terapi seanslarimizdan her gun biraz daha güçlü hissederek çıkıyorum. Yaklaşık 1.5 senedir sürecimiz devam ediyor. Seanslar başta çok yorucu gelmişti. Süreci bırakmak istediğim zamanlar dahi oldu fakat hivda hanım böyle olacağını baştan söylemişti, terapi sürecinin mutluluk getirmeyeceğini bilerek başladım. İyi ki devam etmişim diyorum, terapistim olduğu için kendimi şanslı hissediyorum. Görüşmelerimiz devam ediyor, öneririm.
b....h
Eskisinden çok daha huzurluyum. Hayatımı anlamlandırdığımı hissediyorum. Kendimi tanıdığımı zannediyordum fakat tanımıyormuşum. Terapi süreci içerisinde kendimi tanımaya o kadar odaklandım ki, kim ne derden uzaklaşmaya başladığımı fark ettim. Hivda Hanımdan gayet memnunum, tavsiye ederim.
b....)
Kendisi gayet ilgili bir bayan. Çocuğum için kendisinden bilgi alıyorum. Gayette kendisinden memnunum. Hem bana hem çocuğuma hem de öğretmenine karşı yaklaşımı gayet iyi, ilgili. Sürekli arayıp soruyor. Genel olarak sonuç alıyorum. Sayesinde gayet muylu ve huzurluyuz. Görüşmeye başlayalı 1 buçuk ay oldu ve sürecimize devam ediyoruz. Gayette memnunum. İlk gittiğim günden beridir güven çerçevesi içerisinde olmasaydık bu şekilde ilerleyemezdik. O da aynı sıcaklıkta, evimde gibi hissediyorum. Gayet rahatım.
s....)
Kendisi ile düzenli olarak 8 yaşındaki oğlum için 3 aydır görüşüyoruz ve gayette memnunuz. Okulundaki diğer arkadaşlarınada önerdim. Görüşmelerimizden sonra sorunlarımız çözüldü. Gerginlik, sinirlilik, hırçınlık vardı şu anda çok şükür problemimiz yok. Hivda Hanım çok iyi, her şeye hitap edebilen, iletişimi çok güzel bir uzman. Oğlum psikoloğa gitmek istemiyordu kendisinin tutumu çok güzel olduğu için sadece Hivda Hanım'la iletişim kurdu.
Terapiye başlamayı düşünüp erteleyen, etki etmeyeceğini düşünen, çekinenler varsa diye yazıyorum. Senelerdir pskolojik ilaclar kullanmama ragmen terapiye başlamamakta cok ısrarcıydım. Tanımadığım insanlar tarafından yargılanmaktan, hakkımda kötü düşünmelerinden çok korkardım. Hivda Hanımla yaklaşık 9 aydır terapi sürecindeyiz. Hep empati kurarak yaklaştı yargılamadı ve şefkatle dinledi beni. İşini gerçekten iyi yapıyor. Terapi almak isteyenlere rahatlıkla öneriyorum.
Hasta
Ilk basta gelirken onyargiliydim ve hayatimda bir degisiklige sebep olacagini dusunmuyordum. Ancak Hivda Hanim hayatimda bazi farkindaliklara varmami sagladi. Umdugumdan cok daha iyi bir surec gecirdim, geciriyorum. Bundan sonra da ivedilikle Hivda Hanim ile beraber devam etmeyi umuyorum. Kendisine ve calisma arkadaslarina tesekkur ediyorum.
k.....
Hivda hanım’ın gözlemleri ve kazandırdığı farkındalıklar sayesinde hayatımdaki değişiklikleri çok ney farkeddebiliyorum. Şu an 14.cü seansımızdayız, insanlara hayır diyemememin geçmişimden gelen nedenleri üzerine çalıştık. Ve bu konu üzerine ilerliyoruz ve kendisinden memnunum.
n ...h
Hivda hocamdan çok memnun kaldım. Daha önceleri psikoloğu gereksiz buluyordum. Aklımdan geçen düşünceler beni çok rahatsız ediyordu. Hivda hocamın konuşma tarzı, anlayışı bana kendimi rahat hissettirdi. Aklımdaki soruların cevabını buldum. Hivda hocamla seanslarımızı azaltarak devam ettik ve terapi sürecimizi sonlandırdık. Tavsiye ederim.
s ...l
Geçmişten getirdiğim ve bugün ilişkilerimi etkileyen sorunlarım üzerine başvurdum. Bugün olduğum kişiden Hivda Hanım sayesinde memnunum. Desteklerinden dolayı teşekkür ederim
k....y
Hivda hanımı şans eseri ihtiyavım olan bir zamanda internette psikolog desteği arayışındayken buldum . 8. Seansımızdayız farkındalık ve çözüm odaklı ilerliyoruz kendisinden memnunum .
Hivda Daşdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hivda Daşdemir, Psikoloji. Size Hivda Daşdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi, Cinsel Terapi, Oyun Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri.
Hivda Daşdemir adresi nerede?Hivda Daşdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hasanpaşa mahallesi, kurbağalıdere caddesi Uğur Apt. No:17 Kat:4 İstanbul
- Kuştepe Mahallesi Biracılar Sokak No:8 Simin Danışmanlık Merkezi İstanbul
- Halkalı Merkez, 1. İkitelli Caddesi, Meydan Halkalı Evleri, A Blok, D:82 İstanbul
- Zeytinlik mah izci sok No:3 Daire:1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hivda Daşdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hivda Daşdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hivda Daşdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hivda Daşdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Hivda Daşdemir hangi dilleri konuşuyor?Hivda Daşdemir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hivda Daşdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hivda Daşdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hivda Daşdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hivda Daşdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Hivda Daşdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikologlar
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Psikologlar
İstanbul bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Psikologlar
İstanbul bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Psikologlar
İstanbul bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikologlar
İstanbul bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Psikologlar