İç Hastalıkları
Varlık, Halil Sezai Erkut Cd. No:5, Yenimahalle • Harita
Ankara Etlik İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Lokman Hekim Demet Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaDemetevler Mahallesi Vatan Caddesi No:81, Yenimahalle • Harita
Lokman Hekim Demet Tıp Merkezi
Akarbaşı Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi No: 55, Odunpazarı • Harita
Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi
Bestekar Sokak No: 8 Kavaklıdere, Çankaya • Harita
Liv Hospital Ankara
Acıbadem Kozyatağı Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Hematoloji
, Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Periodontoloji · Daha fazlaOndokuz Mayıs Mahaleesi Begonya Sokak No:12 Kadıköy / İstanbul, Kadıköy • Harita
Acıbadem Kozyatağı Hastanesi
Hacettepe Üniversitesi İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenterolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Çocuk cerrahisi, Üroloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi mikrobiyoloji, Çocuk romatolojisi, Çocuk genetik hastalıkları · Daha fazlaHacettepe, Gevher Nesibe Cad., Altındağ • Harita
Hacettepe Üniversitesi İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi
İmbatlı Mahallesi 1825. Sokak No:12, Karşıyaka • Harita
Medical Point İzmir Hastanesi
Yenişehir Mahallesi İşçiler Caddesi No:126, Konak • Harita
Medicana International İzmir Hastanesi
Ahmet Çavuş Hayıtlı Mahallesi Hayıtlı Mah. Atatürk Bulvarı No:21, Milas • Harita
Özel İzan Sağlık Hastanesi