İç Hastalıkları
Düztepe Mah. Özdemirbey Cad.No:2 Sadıklar Sok., Şahinbey • Harita
Özel Düztepe Yaşam Hastanesi
Özel Rami Hastanesi
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen · Daha fazlaCuma Mahallesi Talimhane Caddesi No:13, Eyüp • Harita
Özel Rami Hastanesi
Büyükdere Caddesi Tankaya Palas Apt. No:14 Kat 7 D. 20 Şişli, İstanbul • Harita
Nevrez Koylan Muayenehanesi
Düzce Özel Güneş Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum · Daha fazlaM. Akif Cad. Ömerseyfettin Sokak No:16 Kültür Mah., Düzce • Harita
Düzce Özel Güneş Tıp Merkezi
Mustafa Kemal Mah. 2156. Sk. No: 20 Kat 2, Ankara • Harita
Prof. Dr. Ali Akçay Muayenehanesi
Medicana International Ankara
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenterolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Adli tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Çocuk romatolojisi, Metabolik cerrahi, Çocuk gelişimi · Daha fazlaSöğütözü Mah. 2176. Sk. No: 3, Çankaya • Harita
Medicana International Ankara
Hafsa Sultan Hastanesi Altıncı Kat., Manisa • Harita