İç Hastalıkları
Sulaklı Mah., Trabzon • Harita
Trabzon Of Devlet Hastanesi
Dumlupınar Bulvarı Arapsuyu, Konyaaltı • Harita
Akdeniz Üniversitesi
Yükseliş Mah. Mehmet Akif Cad. (Dokuma Cumartesi Pazarı Karşısı) No:96 Kepez / ANTALYA, Antalya • Harita
Özel Ofm Antalya Hastanesi
Kültür Mahallesi, Ali Çetinkaya bulvarı no: 37 kat:3 daire: 4 Başarı apt., İzmir • Harita
Uzm. Dr. Murat Karaman Muayenehanesi
İstasyon Mahallesi Atatürk Bulvarı No:62, İlkadım • Harita
Özel Büyük Anadolu Hastanesi
Özel Konak Hastanesi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazlaYenişehir Mahallesi Demokrasi Bulvarı No: 44, İzmit • Harita
Özel Konak Hastanesi
Medline Adana Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Metabolik cerrahi · Daha fazlaBelediye Evleri Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı No: 234, Çukurova • Harita
Medline Adana Hastanesi
Çamlaraltı, Kınıklı Cd No:37 Kınıklı Kampüsü, Denizli • Harita
Pamukkale Üniv. Eğitim Uyg. Araş. Hastanesi Kınıklı
Özel Salihli Hastanesi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp · Daha fazlaCumhuriyet Mahallesi Menderes Bulvarı No:48, Manisa • Harita
Özel Salihli Hastanesi
Çavuşoğlu Sanayi Cd. No:1 Kartal/İstanbul, İstanbul • Harita