İç Hastalıkları
Ankara Özel Bilgi Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazlaİnönü Mah. Batı Cad. No: 99 Batıkent, Yenimahalle • Harita
Ankara Özel Bilgi Hastanesi
Doğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı), Pendik • Harita
Pendik Bölge Hastanesi
Batıkent, Gerekli Sk. No:13, Tepebaşı • Harita
Özel Ümit Hastanesi
Gaziantep Özel Deva Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazlaBekirbey Mah. Tüfekçi Yusuf Bul. No : 98, Gaziantep • Harita
Gaziantep Özel Deva Hastanesi
Özel Öztan Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen · Daha fazlaKemal Öz Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No:139, Uşak • Harita
Özel Öztan Hastanesi
İnönü Mahallesi Yavuz Selim Bulvarı No:190, Trabzon • Harita
Medical Park Trabzon Karadeniz Hastanesi
Küçükyalı Delta Hospital
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaİdealtepe Mah. Akgüvercin Sok. No: 4 Küçükyalı, Maltepe • Harita
Küçükyalı Delta Hospital
Bayır Mah. F. Çakmak Cad. Kat:1 Acar İşhanı, Karabük • Harita
Özel Karabük Hayat Polikliniği
İstanbul
Maltepe Ersoy Hastanesi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) · Daha fazlaAltayçeşme Mah. Varna Sok.No:16, İstanbul • Harita
Maltepe Ersoy Hastanesi
NB Kadıköy Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikoloji · Daha fazlaAcıbadem Mahallesi Sokullu Sokak No:1, Kadıköy • Harita
NB Kadıköy Hastanesi
Özel Ofm Antalya Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaYükseliş Mah. Mehmet Akif Cad. (Dokuma Cumartesi Pazarı Karşısı) No:96 Kepez / ANTALYA, Antalya • Harita
Özel Ofm Antalya Hastanesi
Ankara Özel Lokman Hekim Hastanesi Etlik
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen · Daha fazlaGn.Dr.Tevfik Sağlam Cad.No 119 Etlik, Keçiören • Harita
Ankara Özel Lokman Hekim Hastanesi Etlik
Şeker, Kayseri • Harita
Kayseri şehir hastanesi
Barbaros Mahallesi Şen Sokak No:10, Ataşehir • Harita
Özel Göztepe Tıp Merkezi Ataşehir
Tekirdağ • Harita
Özel muayenehane
Yeşildirek Mahallesi Abdulkadir Karahan Cad. Yenişehir Kampüsü, Şanlıurfa • Harita
Harran Üniversitesi Poliklinik Hizmet Binası
Serhat Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi No:58, Van • Harita