İç Hastalıkları

Hekim/Uzman aradığınız şehri seçin
  • Neolife Tıp Merkezi

İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji, Enfeksiyon hastalıkları

, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Cerrahi onkoloji · Daha fazla

Nisbetiye Mahallesi Yücel Sok. No:6 1. Levent, Beşiktaş Harita

Neolife Tıp Merkezi

• Gebze Özel Yüzyıl Hastanesi

İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Diş hekimi, Akupunktur · Daha fazla

Sultanorhan Mah. İlyasbey Cad. No:38, Kocaeli Harita

• Maltepe Mahallesi Davutpaşa Caddesi No:4, Zeytinburnu Harita

Koç Üniversitesi Hastanesi

• Emsey Hospital

İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji

, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Akupunktur · Daha fazla

Çamlık Mah. Selçuklu Cad. No: 22, Pendik Harita

Çamçeşme Mah. Marmara Cad.No:1 Kültür Sok.Üst Kaynarca, İstanbul Harita

Özel Cihan Tıp Merkezi

• Özel Medar Hastanesi Gebze

İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Göğüs hastalıkları

, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazla

Osman Yılmaz Mah. İstanbul Cad. No: 26, Gebze Harita

Özel Medar Hastanesi Gebze

• Üniversiteler Mahallesi 1604. Caddesi No:9, Çankaya Harita

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi

• Acıbadem Bursa Hastanesi

İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji

, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenterolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Tıbbi patoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazla

F.S.M Bulvarı Sümer Sok.No:1, Nilüfer Harita

Acıbadem Bursa Hastanesi

• Harita

Doktor Muayehanesi

• Medipoint Tıp Merkezi

İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Romatoloji

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen · Daha fazla

Merdivenköy Mahallesi Şair Arşi Cad. No:6 Göztepe, İstanbul Harita

Medipoint Tıp Merkezi