İç Hastalıkları
8229/1 Sk. No:56, Çiğli • Harita
Özel Acıbadem Kent Hastanesi
Kocasinan Merkez Mah. Mahmutbey Cad. No:373-375 Bahçelievler/, İstanbul • Harita
Özel A Hastanesi
Seyitgazi Mah.No:1/1-A Mustafa Kemal Paşa Bulvarı, Melikgazi • Harita
Acıbadem Kayseri Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Psikiyatri · Daha fazlaAşağı Öveçler Mahallesi 1332. Sokak No: 15, Çankaya • Harita
Manisa Özel Sekiz Eylül Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Jinekolojik onkoloji cerrahisi · Daha fazlaSakarya Mahallesi Uzunyol Caddesi No:140, Manisa • Harita
Manisa Özel Sekiz Eylül Hastanesi
Özel Kayseri Tekden Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen · Daha fazlaGevher Nesibe Mahallesi Gür Sokak No : 4, Kocasinan • Harita
Özel Kayseri Tekden Hastanesi
Özel Viranşehir Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum
, Acil tıp · Daha fazlaKale Mah. Eski Ptt Cad., Şanlıurfa • Harita
Özel Viranşehir Tıp Merkezi
İstanbul Kağıthane Devlet Hastanesi
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Aile hekimliği · Daha fazlaSanayi Mah. Şahinler Sok.No:23, İstanbul • Harita
İstanbul Kağıthane Devlet Hastanesi
Özel Mardin Park Hastanesi
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Psikoloji · Daha fazla13 Mart Mah. Şerit M.Remzi YERSEL Cad No:8 Artuklu/MARDİN, Mardin • Harita
Özel Mardin Park Hastanesi
Özel Ataköy Hastanesi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazlaHürriyet Mahallesi Hürriyet Caddesi No:1, Bahçelievler • Harita
Özel Ataköy Hastanesi
İstanbul Cerrahi Hastanesi
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Cerrahi onkoloji · Daha fazlaFerah Sok.No:22 Nişantaşı, Şişli • Harita
İstanbul Cerrahi Hastanesi
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, İmmünoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaTıbbiye Cad. No: 40, Üsküdar • Harita
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul 500 Evler Şafak Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum · Daha fazlaHürriyet Mah. E.Edirne Asf.No:124/B 256 Sok. Beşyüzevler, Gaziosmanpaşa • Harita
İstanbul 500 Evler Şafak Hastanesi
Tacettin Veli Mahallesi Lalezade Caddesi No:46, Melikgazi • Harita