- Aile İçi İletişim Sorunları
- Sınav Kaygısı
- Çocuk Ve Ergen Psikolojisi
- Alt Islatma (Enürezis)
- Tırnak Yeme
Nispetiye Mahallesi Aydın Sokak Aydın İş Merkezi No 2/7, Beşiktaş, İstanbul 34357
- Sigortası olan hastalar
Moxo Dikkat Ölçme Testi
WISC-4 Zeka Testi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
fu...a
İrem hanım bizim bu hayattaki en büyük şanslarımızdan biri. Sıfırdan bir Rüzgar yarattı desem hiç abartmış olmam. Hiperaktivite ve dürtüsel bozukluğu olan oğlumun elinden tutup bilişsel yönünü çok iyi destekledi. Oğlumun hem öğretmenleri ile hemde aile ile sürekli görüşerek destekte bulundu. Çocuğumu o kadar iyi tanıdı ki hangi yönünün gelişmesi gerek ?nerde eksik kalıyor? Hepsini tamamlamaya çalıştı ve çalışıyor. Bizim için bu süreç çok kıymetli iyiki yollarımız kesişmiş
• Her Mevsim Psikoloji • Bilişsel Davranışçı Terapi •
a....ö
Irem Hanım gelişme döneminde bizi çok güzel yönlendirdi .Yapmis olduğu oyun terapisi ve ilkokula hazırlık döneminde bizlere tavsiye ettiği kitaplar ve oyunlar sayesinde kızım şuanda 1.Sınıfı daha kolay ve rahat geçirmekte.
• Uzm. Kl. Psk. İrem Şahin • Diğer •
bi...n
Psikolojik desteğin bu denli fayda sağladığnı bilmiyordum daha önce.Bunu İrem Hanım'la keşfettik.Eşimin kaybından sonra 8 yaşında ki oğlumun yaşadığı problemleri aşmamızda çok büyük faydalar sağladı.Eşimin kaybından sonra yaşadığı ölümle ilgili çoğu aşamadığı problemleri oyun terapisiyle çözdü.Oyun terapisinden sonra ölümün hayatımızda bir yeri olduğunu kabullenmemiz gerektiğini oğluma çok güzel ifade etti.İlerlemesinde sorunları aşmasında çok ama çok büyük etkisi vardır.Kendisini tavsiye ediyorum ve çok da başarılı buluyorum.Başarılarının da devamını diliyorum
• Uzm. Kl. Psk. İrem Şahin • Randevu •
Yaklaşık 2 yıl önce 5 yaşında ki kızımın yaşadığı içe kapanıklık, ifade güçlüğü ve özgüven eksikliği için başladığımız oyun terapisinden sonra kızım mutlu, kendini ifade edebilen ve en önemlisi başarmayı seven bir çocuk oldu. Bu değişimi ailece fark ettik ve İrem hanıma minnettarız. Gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim çok tatlı ve başarılı bir psk.
• Uzm. Kl. Psk. İrem Şahin • Randevu •
İrem Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Şahin, Psikoloji. Size İrem Şahin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, EMDR Terapi, WISC-4 Zeka Testi, Moxo Dikkat Ölçme Testi, Ebeveyn Danışmanlığı, Çocuk ve Ergenler için EMDR.
İrem Şahin adresi nerede?İrem Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nispetiye Mahallesi Aydın Sokak Aydın İş Merkezi No 2/7 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrem Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İrem Şahin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem Şahin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
İrem Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Şahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrem Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İrem Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, İrem Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İrem Şahin hangi sigortaları kabul ediyor?İrem Şahin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.