İzmir bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden doktorlar/uzmanlar
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Özel Medifema Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi · Daha fazlaMustafa Kemal Paşa Mah. Kocatepe Cd. No:1, Torbalı • Harita
Özel Medifema Hastanesi
Kahramanlar Mah Nevzat Güzelırmak Sk. No:29, Konak, İzmir • Harita
Özel Gazi Hastanesi
Alsancak, Ali Çetinkaya Blv No:79 Dünyagöz İzmir Hastanesi, İzmir • Harita
Uzm. Dr.Murat Özbinici
Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Ortodonti
, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti · Daha fazlaKazımdirik Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi No:119/C, Bornova • Harita
Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Ortodonti
, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti · Daha fazlaBahriye Üçok Mahallesi Doç. Dr. Bahriye Üçok Bulvarı No:1/3 Şimşek İş Merkezi, Karşıyaka • Harita
Mimar Sinan Mahallesi 1399. Sokak No:25 Alsancak, Konak • Harita
Özel Sağlık Hastanesi
Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi
Kardiyoloji, Dermatoloji, Beyin ve sinir cerrahisi
, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazlaSevgi Mah. Nevvar Salih İşgören Caddesi. No 16, Gaziemir • Harita
Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi
İzmir Ekol Hastanesi
- İzmir bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Diş Hekimleri
- İzmir bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
- İzmir bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Genel Cerrahlar
- İzmir bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Dermatologlar
- İzmir bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları