Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi

Altunelma Kasabası, Kahramanmaraş Harita

Afşin Altun Elma Sağlık Ocağı

• Özel Hospitalium Şişli Hastanesi

Jinekolojik onkoloji cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum · Daha fazla

Meşrutiyet Mah. Teyyareci Cemal Sok. No.39 Halaskargazi Cad., Şişli Harita

Özel Hospitalium Şişli Hastanesi

• Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Hastanesi

Jinekolojik onkoloji cerrahisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazla

Ereğli Yolu, Zonguldak Harita

Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Hastanesi

• Prof. Dr. Hüsnü Gökaslan

Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Kadın hastalıkları ve doğum

Murat Reis Mahallesi Nuhkuyusu Caddesi No:94 Bağlarbaşı, Üsküdar Harita

Özel Academic Hospital

• Tekirdağ Özel Yaşam Hastanesi

Jinekolojik onkoloji cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Metabolik cerrahi · Daha fazla

Hürriyet Mah. Büşra Sk. No:20 Süleymanpaşa, Tekirdağ Harita

Tekirdağ Özel Yaşam Hastanesi