Kadın Hastalıkları Ve Doğum
A Life Hospital Sağlık Grubu
Kadın hastalıkları ve doğum, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Periodontoloji, Psikoloji, Pedagoji · Daha fazlaElvan Mahallesi 1935. Sokak No:5, Etimesgut • Harita
A Life Hospital Sağlık Grubu
Bağlarbaşı Mahallesi Lokman Hekim Caddesi, Kırıkkale • Harita
Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi
Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:18, Çiğli • Harita
İzmir Can Hastanesi
Poyracık Sok.No:31 Nişantaşı Teşvikiye, İstanbul • Harita
Şişli Etfal Eğitim Araştırma Hastanesi Nişantaşı Semt Polikliniği Ve Diyaliz Merkezi
Yenigün Mahallesi Mevlâna Caddesi no 54/ A A Blok Kat 1 No:5, Antalya • Harita
Mehmet ÖztürkmenMuayenehanesi
Bakırköy • Harita
İhsaniye Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, No: 54, Daire: 9, Bursa • Harita
Sevil Paker Muayenehanesi
Yenikaraman Mahallesi 6. Mine Sk. No:9 Umi Plaza Kat: 5 Daire:34, Bursa • Harita
Orhan Orhan Muayenehanesi
Kazımdirik, Sanayi Cd. No:7,, İzmir • Harita
Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bornova Ek Hizmet Binası
Akarca Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı No:212, Fethiye • Harita
Muğla Fethiye Devlet Hastanesi
Tahsilli Mahallesi, Kozan Cad., (Tren Yolu Yanı) No:321, 01240, Yüreğir • Harita
Özel Altınkoza Hastanesi
İzmir Yolu Görükle Kampüsü, Nilüfer • Harita