Merhaba, ben Psikolog Kayra Sezgin,
Özyeğin Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden onur derecesiyle mezun oldum. Eğitim hayatım boyunca psikolojinin farklı alanlarında staj deneyimleri edindim.
Mesleki gelişimim kapsamında, Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği bünyesinde ve Hakan Türkçapar tarafından verilen Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) eğitimimi tamamladım. Danışanlarımla çalışmalarımı BDT ekolü çerçevesinde sürdürmekteyim.
Uzun yıllar karate branşında milli sporcu olarak ülkemi temsil etmiş olmam, spor psikolojisine özel bir ilgi geliştirmemi sağladı. Bu doğrultuda sporcuların performans kaygısı, motivasyon ve mental dayanıklılık süreçlerinde de destek sunmaktayım.
Ortaklar Caddesi, Bahçeler Sokağı No: 17, Şişli/İstanbul, İstanbul
Psikolog Kayra Sezgin
- Sigortasız hastalar/danışanlar
Ortaklar Caddesi, Bahçeler Sokağı No: 17, Şişli/İstanbul, Şişli, İstanbul 34394
- Sigortasız hastalar/danışanlar
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Kayra Sezgin adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Kayra Sezgin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kayra Sezgin, Psikoloji. Size Kayra Sezgin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi, Randevu.
Kayra Sezgin adresi nerede?Kayra Sezgin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ortaklar Caddesi, Bahçeler Sokağı No: 17, Şişli/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kayra Sezgin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Kayra Sezgin uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Kayra Sezgin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kayra Sezgin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Kayra Sezgin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kayra Sezgin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.