Merhaba, ben Psikolog Kerim Yeşim. Lisans eğitimimi İstanbul Medipol Üniversitesi Psikoloji bölümünü 1 dönem erken şekilde onur öğrencisi olarak tamamladım. Klinik Psikoloji alanında çeşitli hastaneler ve kliniklerde staj tecrübesi elde ettim. Bu alanda çeşitli eğitimler alarak bu konuda beceri ve yetkinliğimi arttırdım. Kaygı bozukluğu, Obsesif-Kompulsif Bozukluk, Travma Sonrası Stres Bozukluğu, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, Depresyon, Sosyal Fobi, Panik Atak, İlişki Problemleri, Öfke Kontrolü gibi alanlarda çocuk, ergen ve yetişkin bireylere bu konuda psikolojik hizmet sağlamaktayım."
Hakkımda
İstanbul, Kağıthane, İstanbul
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Kerim Yeşim adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Kerim Yeşim isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kerim Yeşim, Psikoloji.
Kerim Yeşim adresi nerede?Kerim Yeşim şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kerim Yeşim isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kerim Yeşim online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kerim Yeşim isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kerim Yeşim bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kerim Yeşim ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yakınlardaki Psikologlar
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar