İzmir, Fizik Tedavi Uzmanı

• Özel Tınaztepe Hastanesi

Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Metabolik cerrahi · Daha fazla

Ahmet Piriştina Bulvarı No:51 Tınaztepe, Buca Harita

Özel Tınaztepe Hastanesi

• İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi

Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazla

Anadolu Cad.1595 Sok.No:382 İmbatlı, İzmir Harita

İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi

• İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Ve Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları

, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji · Daha fazla

Cumhuriyet Bulvarı 1374.Sok.No:11 Alsancak, İzmir Harita

• Özel Mavi Deniz Tıp Merkezi

Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Nöroloji

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen · Daha fazla

İnkılap Mahallesi Mehmet Akif Cad. No:101, İzmir Harita

Özel Mavi Deniz Tıp Merkezi

• Kültür Mah. 1379. Sokak Vakıf Çınar Bulvarı No:33/2 Alsancak, İzmir Harita

Tepecik Suat Seren Göğüs Hastalıkları Ve Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Alsancak Semt Polikliniği

• İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi İsmet Yorgancılar Basın Sitesi Semt Polikliniği

Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Nöroloji

, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Spor hekimliği, Psikiyatri · Daha fazla

150 Sok.No:1 Basın Sitesi Basın Sitesi Semt Poliklinik, Konak Harita

• İzmir Ödemiş Devlet Hastanesi

Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazla

Saraçoğlu Caddesi No:120, Ödemiş Harita

İzmir Ödemiş Devlet Hastanesi

• İzmir Tire Devlet Hastanesi

Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya · Daha fazla

Yeni Mah. Maltepe Mevkii 35900, Tire Harita

İzmir Tire Devlet Hastanesi

• Haydar Aliyev Cad. No:38 A Blok - K:1 D:1-2-3-4 Manavkuyu, Bornova Harita

Dr. İsmail Atabek Fizik Tedavi Rehabilitasyon Dal Merkezi

• Şifa Üniversitesi Bornova Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Nefroloji

, Kardiyoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji · Daha fazla

Kazım Dirik Mah. Sanayi Cad.No:7, Bornova Harita

Şifa Üniversitesi Bornova Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• Bornova Acil Yardım Ve Travmatoloji Hastanesi Bornova Semt Polikliniği

Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum · Daha fazla

Erzene Mah. 456. Sok. No:2, İzmir Harita

Bornova Acil Yardım Ve Travmatoloji Hastanesi Bornova Semt Polikliniği

• Balçova Kaplıca Termal Sağlık Tesisleri

Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları

Vali Hüseyinöğütcan Cad. No:2, İzmir Harita

Balçova Kaplıca Termal Sağlık Tesisleri

• İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi Süleyman Taştekin Eşrefpaşa Semt Polikliniği

Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları

, Nöroloji, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen · Daha fazla

Eşrefpaşa C. 286Sok. Nusrettoker İş Süleyman Taştekin Smt. N 2, İzmir Harita

• Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Gaziemir Semt Polikliniği

Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları · Daha fazla

Irmak Mah. Hasan Güven Cad.No:21, Gaziemir Harita

1800 Sok.No:1 Bostanlı, Karşıyaka Harita

Şifa Üniversitesi Hastanesi Karşıyaka Polikliniği

• Menemen İlçe Devlet Hastanesi

Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları

, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazla

Uğur Mumcu Mahallesi 1249 Sokak No:11, Menemen Harita

Menemen İlçe Devlet Hastanesi

• İzmir Torbalı Devlet Hastanesi

Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları

, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen · Daha fazla

Yedi Eylül Mahallesi Ekoten Caddesi No:2, Torbalı Harita

İzmir Torbalı Devlet Hastanesi