Klinikler İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Voadent
Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Ortodonti
, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Oral i̇mplantoloji · Daha fazlaFulya Mah., Büyükdere Cad., No: 74 A, İç Kapı No: 175, Şişli • Harita
Voadent
Özel Üsküdar Aktif Fizik Tedavi Merkezi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Diyetisyen · Daha fazlaAziz Mahmut Hüdai Mah. Halk Cad. No:24, İstanbul • Harita
Özel Üsküdar Aktif Fizik Tedavi Merkezi
Rumeli Caddesi Zafer Sokak No: 51 Nişantaşı, Şişli • Harita
Özel Dent Nişantaşı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Şemsettin Günaltay Caddesi No:42/5 Bostancı, Kadıköy • Harita
Cosmodermist Kozmetoloji Merkezi
Dumlupınar Mahallesi Dr. Erkin Caddesi No:29/B-8, Kadıköy • Harita
Özel Eşrefoğlu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Memorial Etiler Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diş hekimi · Daha fazlaNisbetiye Mahallesi Nispetiye Cad. Erdölen İşhanı No. 38, İstanbul • Harita
Memorial Etiler Tıp Merkezi
Arnavutköy Özel Sevgi Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi
, Pratisyen, Diyetisyen · Daha fazlaMerkez Mahallesi Nenehatun Cad. No:9/A, Arnavutköy • Harita
Arnavutköy Özel Sevgi Tıp Merkezi
Gökalp Mahallesi 58. Bulvar Caddesi No:55/5, Zeytinburnu • Harita
Wowdent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Zeytinburnu
Eğitim Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Caddesi No:135/2 Pınar Apartmanı, Kadıköy • Harita
Özel Çapa Cerrahi & Estetik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ekinoba Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı No:25/L A1 Blok, Büyükçekmece • Harita
Özel Oba Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Bağdat Cad. No:22/8 Şaşkınbakkal, İstanbul • Harita
Hasan Fındık Estetik Cerrahi Merkezi
Soğanlık Yeni Mahallesi Genç Osman Caddesi No:2, Kartal • Harita
Özel Birlik Hastanesi
Bezm-İ Alem Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Kadın hastalıkları ve doğum, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi · Daha fazlaAdnan Menderes Bulvarı (Vatan Cad. Fatih İstanbul 34093, İstanbul • Harita
Bezm-İ Alem Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Örnek Mahallesi Ercüment Batanay Caddesi Dumankaya İkon A3 Blok 34704, Ataşehir • Harita
İkon Psikiyatri
Bağdat Caddesi Kazım Özalp Sokak 30 Kat.1 Şaşkınbakkal, Kadıköy • Harita
Özel Korto Psikolojik Danışmanlık Merkezi
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, İmmünoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaTıbbiye Cad. No: 40, Üsküdar • Harita
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Merkez Mahallesi Burcu Sokak No:9, Kağıthane • Harita