Opr. Dr. Mehmet Hakan Yılmaz 2006 yılında Gülhane Askeri Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur.Kıta hizmeti için 2007- 2010 yılları arasında Kayseri'de bulundu 2007 yılında Uçuş Tabipliği eğitimi aldı ve 12. Hv.Ulş.Ana Üs K.Lığı Sağlık Amirliğinde Uçuş Tabibi olarak görev yaptı. Ayrıca Kayseri'de o dönemde özel İbn-i Sina hastanesinde çalıştı.2010-2015 yılları arasında GATA Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim dalında çalıştı. Spor cerrahisi,temel ve ileri travma ve artroskopi , omuz cerrahisi ,temel ve ileri artroplasti , diz cerrahisi,mikrocerrahi, ayak cerrahisi ,gelişimsel kalça çıkığı,çarpık ayak ,kıkırdak hastalıkları ve tedavileri gibi eğitim ve seminerleri kursiyer ve eğitimci olarak tamamladı.2015 yılında Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı olarak mezun oldu.
Halen Ankara'da Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi n'de çalışmaktadır.

Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Üniversiteler Mahallesi, Lodumlu Yolu 29, Ekim Sk. No:1 Çankaya Ankara, Çankaya, Ankara 06000

• Sigortası olan hastalar

• Z

2021 yılında 2 dizimden ameliyat oldum ondan öncesinde yıllarca diz ağrısı çekiyordum gitmediğim doktor kalmamıştı sebebi bilinemiyordu Hakan hocamla tanıştıktan sonra hem sebebini öğrendim hemde ameliyat için cesaret buldum, ameliyatımdan hemen sonra yürümeye başladım kapalı ameliyat olmuştum bu sebeple iyileşme sürecim de çok hızlı oldu şuanda gayet iyiyim alanındaki tecrübesiyle size cesaret veriyor kesinlikle

• Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diz Problemleri  •

• D

Yillardir iki ayagimda da halluks valgus vardi. Agrim cok fazlaydi, yurume bozuklugu yapiyordu ve istedigim ayakkabiyi giyemiyordum. Cok arastirarak hocamizi buldum. 2 yil once ayni anda iki ayagimdan da halluks valgus ameliyati oldum. Ertesi gun yurumeye basladim ve 2 yildir cok rahatim. Agrim,sizim kalmadi, istedigim kadar yuruyor, sporumu yapiyorum. Istedigim ayakkabiyi giyebiliyorum. Yillardir cektigim eziyet Son buldu. Hocamizi kesinlikle tavsiye ediyorum.

• Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Halluks Valgus Onarımı  •

• Ö

Annem bugün size geldi ve çok memnun kalmış inşallah ayak ağrıları diner biraz bende size yine bol bol dua ederim

• Y

Topuk dikleşmesi ve ayağımdaki yan basmadan kaynaklı ağrılar geçmiyordu, Hakan Hocama başvurdum, ortopedik özel tabanlık ve belirli egzersizlerle bu durumun çözüleceğini ameliyata gerek olmadığını söyledi (diğer doktorlar ameliyat demişti). Hakan hocamın tavsiyesine uydum 1.5-2 yıldır hiçbir sorun yaşamıyorum. Hakan Hocama önce güler yüzü için daha sonra bilgisiyle uyguladığı doğru tedavi uyguladı. Allah Razı Olsun.

• Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Randevu  •

Op. Dr. Mehmet Hakan Yılmaz Hocam'a minnettarım. Kendisi, ayrı ayrı zamanlarda her iki ayağımdaki halluks valgus (başparmak çıkıntısı) ameliyatlarımı gerçekleştirdi. Tedavinin her aşaması, operasyon öncesinden iyileşme sürecine kadar, olağanüstü bir profesyonellik ve ilgiyle ilerledi.

Sonuçlar tek kelimeyle mükemmel oldu! Her iki ameliyat da son derece başarılı geçti. Artık ağrısız ve sağlıklı adımlar atabiliyorum. Daha önce yaşadığım sıkıntı ve ağrılar tamamen geride kaldı. Kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum.

Hocamızın engin tecrübesi, ayak cerrahisindeki uzmanlığı ve hastalarına gösterdiği titiz yaklaşım gerçekten takdire şayan.
    Sayın Hocam. İyi ki varsınız!
    Saygılarımla
    Mehtap Akyürek

Hocama 3 hafta önce 4 metreden düşüp kırdığım kolumla ilgili başvurdum. 3 hafta geçmesine rağmen kolumun ağrısı ve elimdeki uyuşukluk geçmemişti. Hocam son derece içten ve güven veren tavrıyla gerekli açıklamaları yaptı ve içimizi rahatlattı. Artık bir ortopedi doktoruna ihtiyaç duyduğumuzda nereye gideceğimizi biliyoruz

Op. Dr. Mehmet Hakan Yılmaz

Çok geçmiş olsun, sağlıklı güzel günler dilerim.

• L

11.08.2025 tarihinde Mehmet hocaya gittim,çok ilgili,güleryüzlü davrandılar.Tomografi sonucun çıkınca gene gideceğim.

• Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ayak Ve Ayak Bileği Cerrahisi  •

Sağlıklı günler dilerim.

2025 ocak ayında ön çapraz bağım koptu sonrasında doktor araştırmasında Hakan hocamızı buldum ve ön çapraz bağ ameliyatı oldum .Harika bir ortopedi doktoru kendisi. Ayrıca GATA mezunu. Şuan gaziler fizik tedavi ve rehabilitasyon eğitim araştırma hastanesinde. Ameliyat sonrası toparlanma sürecim çok hızlı idi. Ben bunu hocamıza bağlıyorum çünkü aynı dönemde bir arkadaşım farklı bir doktora aynı ameliyatı oldu ancak onun tekrar toparlanması benimki kadar hızlı değildi. İyiki Hakan hocayla karşılaşmışım.

• Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı  •

Op. Dr. Mehmet Hakan Yılmaz

Çok teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim.

Dagılmış menisküsü 3dikiş ve mükemmel ustalıkla toparladı. Böyle ilgili güler yüzlü ve herşeyi tek tek anlatarak yapan hekim bulmak imkansız gibi. Bu meslekte bu dalda herşeyin en iyisine layık bir hekim. Ağrılarım bitti yürümeye başladım Allah hakan hocamızdan razı olsun sevgilerle

• Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Menisküs Cerrahisi  •

Op. Dr. Mehmet Hakan Yılmaz

Çok teşekkür ederim güzel geri dönüşünüz için. Sağlıklı günler dilerim.

• Ş

Hakan hocama her iki ayağımda bulunan halluks valgus şikayeti ile gittim , yıllardır korkup ertelediğim ameliyatın aslında o kadar da zor olmadığını görmüş oldum,
    Ameliyat sürecin de de çok güzel ilgilendi , sorunsuz çok başarılı bir ameliyat yaptı ve ağrısız güzel ayaklara kavuştum , tereddütsüz güvenerek ameliyatınızı olabilirsiniz

Op. Dr. Mehmet Hakan Yılmaz

Güzel günler, rahat ayaklar dilerim.