Psikoloji · Daha fazla

İstanbul 1 adres

Özyeğin Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nü tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı'ndan yüksek onur öğrencisi olarak mezun olmuştur. Stajlarını Balıklı Rum Hastanesi Vakfı, Özel Fransız Lape ve Ekip Norma Razon'da tamamlamıştır.

İnsan davranışlarının, düşüncelerinin ve ruh sağlığının bireyin hayat kalitesini etkileyen en önemli unsurlar olduğuna inanmaktadır. Bu doğrultuda, danışanlarının duygusal zorluklarını aşmalarına ve daha anlamlı bir yaşam sürmelerine destek olmayı hedeflemektedir.

Bireyin hem bedeniyle hem de duygularıyla derin bir farkındalık içinde temas kurmasını önemsemektedir. Bedenin verdiği sinyalleri ve duyguların doğal akışını fark etmek, kişinin iç dünyasıyla bağlantı kurmasına ve bu duyguları yargılamadan kabul edebilmesine olanak tanır. Bu süreç, duygusal yoğunlukların daha iyi düzenlenmesine, olumsuz düşünce kalıplarının değişmesine ve içsel bir denge oluşturmasına katkı sağlar.

Mindfulness'ı deneyimleyen bir psikoterapist olarak danışanlarını da şu ana davet ederek, hem zihinsel hem de duygusal sağlığı desteklemeyi amaçlamaktadır.

Online danışmanlık

İstanbul, İstanbul

• T

Melisa Hanım’a eski bir danışanı sayesinde ulaştım. İlişki problemlerim günlük yaşamımı çok fazla etkiliyordu. Mükemmeliyetçi bir tarafım vardı. Sayesinde bazı özelliklerimi törpüledim ve iyi ki karşılaşmışız diyorum.

Kl. Psk. Melisa Emek

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

• C

Sürekli bir endişe haliyle yaşıyordum. Terapiye başladıktan sonra kendimi daha iyi anlamaya ve bu duygularla daha sağlıklı baş etmeye başladım.

Değerli yorumunuz için teşekkürler.

Kaygı düzeyim oldukça yüksekti ve günlük hayatımı etkiliyordu. Melisa Hanımla olan süreçte bununla baş etmek için yeni yollar öğrendiğimi hissediyorum.

Kl. Psk. Melisa Emek

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

• Ç

Kendimi anlatma konusunda çok zorlandığım ve anksiyetemle başa çıkamadığım bir dönemde Melisa Hanım’la tanıştım. Kendimi açabileceğime dair tereddütlerim vardı ama iyi ki başlamışım diyorum.

• B

Uzun zamandır içimde sürekli bir endişe hali vardı. Terapiye başladıktan sonra bununla baş etme konusunda daha fazla farkındalık kazandım Melisa Hanım sayesinde

• Kl. Psk. Melisa Emek Diğer  •

Bir süredir kendimi çok yorgun, motivasyonsuz ve tükenmiş hissediyordum. Terapi sayesinde hem kendimi daha iyi anlamaya hem de ihtiyaçlarımı fark etmeye başladım. Seanslar bana gerçekten nefes alabileceğim bir alan sağladı.

• Y

İş ve hayat temposu beni oldukça yıpratmıştı. Seanslar sayesinde kendime ve ihtiyaçlarıma daha fazla alan açmayı öğreniyorum.

• B

Hayatın temposu içinde kendimi kaybetmiş gibi hissediyordum. Melisa Hanım’la olan görüşmelerimizde biraz durup kendime bakabilme fırsatı buldum.

• B

Uzun süredir yoğun anksiyete yaşıyordum ve artık tek başıma baş edemediğimi hissediyordum. Terapi sürecinde hem kendimi hem de kaygılarımın nedenlerini anlamaya başladım. Seanslar ilerledikçe hayatımda gerçekten bir şeylerin değiştiğini hissediyorum.İyi ki varsınız

Değerli yorumunuz için teşekkürler.

Anksiyete sebebiyle başladığım terapi sürecinde kendimi ilk kez gerçekten anlaşılmış hissettim. Seanslar ilerledikçe kaygılarımı yönetmeyi öğrenmeye başladım ve hayat kalitemin arttığını fark ediyorum. İyi ki başlamışım.