Özyeğin Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nü tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı'ndan yüksek onur öğrencisi olarak mezun olmuştur. Stajlarını Balıklı Rum Hastanesi Vakfı, Özel Fransız Lape ve Ekip Norma Razon'da tamamlamıştır.
İnsan davranışlarının, düşüncelerinin ve ruh sağlığının bireyin hayat kalitesini etkileyen en önemli unsurlar olduğuna inanmaktadır. Bu doğrultuda, danışanlarının duygusal zorluklarını aşmalarına ve daha anlamlı bir yaşam sürmelerine destek olmayı hedeflemektedir.
Bireyin hem bedeniyle hem de duygularıyla derin bir farkındalık içinde temas kurmasını önemsemektedir. Bedenin verdiği sinyalleri ve duyguların doğal akışını fark etmek, kişinin iç dünyasıyla bağlantı kurmasına ve bu duyguları yargılamadan kabul edebilmesine olanak tanır. Bu süreç, duygusal yoğunlukların daha iyi düzenlenmesine, olumsuz düşünce kalıplarının değişmesine ve içsel bir denge oluşturmasına katkı sağlar.
Mindfulness'ı deneyimleyen bir psikoterapist olarak danışanlarını da şu ana davet ederek, hem zihinsel hem de duygusal sağlığı desteklemeyi amaçlamaktadır.
Online adres
- Sigortasız hastalar/danışanlar
- Sigortasız hastalar/danışanlar
- Sigortası olan hastalar
m....d
Melisa Hanım’a kaygı ve ilişkimde yaşadığım problemler dolayısıyla başvurmuştum. Çok önyargılı yaklaşmıştım terapiye ama iyi ki bu yola Melisa Hanım’la çıkmışım. Hayatıma çok daha iyi bir yerde olduğumu hissediyorum.
• Online adres • Psikoloji Randevusu •
Değerli yorumunuz için teşekkürler.
Kendi terapistimden memnun degildim ve bu sirada sosyal medyada melisa hanima rastladim ve onunla terapi surecine basladik. bu konuda deneyimli biri olarak soyluyorum inanilmaz memnunum. iyi ki melisa hanimla karsilastik.
• Online adres • Psikoloji Randevusu •
se...y
Terapiye başlarken ne anlatacağımı bile tam olarak bilmiyordum, hatta çoğu zaman kelimeleri bulmakta zorlandım. Buna rağmen süreç içinde kendimi ifade edebilmenin farklı yollarını keşfettim. En çok da, anlatamadığım şeylerin bile anlaşılabildiğini hissetmek benim için çok kıymetliydi. Zamanla içimdeki karmaşanın biraz daha netleştiğini ve kendime karşı daha şefkatli olabildiğimi fark ettim. Bu sürecin bana kattığı en önemli şeylerden biri, duygularımdan kaçmak yerine onlarla kalabilmeyi öğrenmek oldu. Melisa Hanımla iyi ki karşılaştım.
O
o....o
İlk seanstan itibaren samimi ve güven veren bir iletişim kurduk. Sorunlara yaklaşımı çok dengeli ve çözüm odaklı. Kendimi daha iyi anlamamda ve bazı konuları netleştirmemde büyük katkı sağladı. İyi ki yollarımız kesişmiş.
• başka bir yer • Diğer •
K
k....k
Çözüm odaklı yaklaşımı çok verimliydi ve bana ciddi farkındalık sağladı
a....k
Anksiyete şikayetim nedeniyle başvurdum ve gerçekten çok memnun kaldım. Melisa Hanım hem çok ilgili hem de insanı rahatlatan bir yaklaşımı var. İlk görüşmeden itibaren kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Süreci çok güzel yönlendirdi ve her şeyi anlaşılır şekilde anlattı. İyi ki kendisini tercih etmişim, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
T
t.....
Melisa Hanım’a eski bir danışanı sayesinde ulaştım. İlişki problemlerim günlük yaşamımı çok fazla etkiliyordu. Mükemmeliyetçi bir tarafım vardı. Sayesinde bazı özelliklerimi törpüledim ve iyi ki karşılaşmışız diyorum.
C
cl...a
Sürekli bir endişe haliyle yaşıyordum. Terapiye başladıktan sonra kendimi daha iyi anlamaya ve bu duygularla daha sağlıklı baş etmeye başladım.
• Online adres • Diğer •
e....e
Kaygı düzeyim oldukça yüksekti ve günlük hayatımı etkiliyordu. Melisa Hanımla olan süreçte bununla baş etmek için yeni yollar öğrendiğimi hissediyorum.
Ç
ça...l
Kendimi anlatma konusunda çok zorlandığım ve anksiyetemle başa çıkamadığım bir dönemde Melisa Hanım’la tanıştım. Kendimi açabileceğime dair tereddütlerim vardı ama iyi ki başlamışım diyorum.
• Online adres • Diğer •
Değerli yorumunuz için teşekkürler.
Melisa Emek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melisa Emek, Psikoloji. Size Melisa Emek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Bütüncül Psikoterapi, Online Terapi.
Melisa Emek adresi nerede?Melisa Emek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melisa Emek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Melisa Emek uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Melisa Emek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melisa Emek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Melisa Emek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melisa Emek tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Melisa Emek hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Melisa Emek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melisa Emek hangi sigortaları kabul ediyor?Melisa Emek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.