Psikiyatri daha fazla

İstanbul 1 adres

2000 yılında Hacettepe üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi'ni bitirdim. Bir süre Sağlık Bakanlığı'nın çeşitli birimlerinde 'pratisyen hekim ve idareci olarak çalıştım.
Daha sonra Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim dalında ihtisasımı tamamladım. 2019 Mart ayına kadar Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzman hekim olarak çalıştım. 2019 Nisan ayı itibariyle kendi muayenehanemde (MD Psikiyatrist) çalışmaktayım.
Evli ve 2 çocuk babasıyım.

Mustafa Dağlı Muayenehanesi

Atatürk Mahallesi Ertuğrul Gazi Sokak Metropol İstanbul Sitesi A Blok No: 541, Ataşehir, İstanbul 34758

Psikiyatri Randevusu

Atatürk Mahallesi Ertuğrul Gazi Sokak Metropol İstanbul Sitesi A Blok No: 541, İstanbul

Makaleler

• R

Uzman, görüşmelerde sakin ve dikkatli bir dinleme tutumu sergiliyor. Sorularıyla düşünmeme ve konulara farklı açılardan bakmama yardımcı oluyor. Seanslarda kendimle ilgili fark etmediğim noktaları görmeye başladım. Yaklaşımının doğal ve yargılayıcı olmaması sürece uyum sağlamamı kolaylaştırdı.

• Mustafa Dağlı Muayenehanesi Randevu  •

Uzm. Dr. Mustafa Dağlı

Çok teşekkür ederim . Amblemimizde de olduğu gibi, yeni pencereler açabildiysek ne mutlu bize. İhtiyaç duyduğunuz her an yanınızda olmaya devam edeceğim.
    Sağlıkla ve sevgiyle kalın.

• Kendisi çok değerli bir doktor. Bu yolda size ışık olacaktır. Sorunun kaynağını bulup size uygun tedavi ile ilerleyen bir doktor. Babacan tavırları ve içten yaklaşımı çok güzeldi. Zor zamanlarda bir doktorun varlığı her zaman çok önemlidir. Güven veren, destekleyici tavırları , yargılamadan anlamaya çalışması, insana kendini görmesi için bir ayna tutması benim için oldukça önemliydi.

• Mustafa Dağlı Muayenehanesi Randevu  •

Uzm. Dr. Mustafa Dağlı

Çok teşekkür ederim. Geri bildirimleriniz benim için çok değerli. Bilgim ve sevgimle hep yanınızda olmaya çalışacağım.
    Selam ve sevgiler.

Gerçekten sizi yargılamadan dinleyen, gerçekleri görmenizi sağlayan ve size özel iyi gelebilecek adımları büyük bir dikkatle uygulayan bir doktor. En umutsuz anımda iyi ki yolumuz kesişmiş.

Uzm. Dr. Mustafa Dağlı

Çok teşekkür ederim bu güzel sözleriniz için. İyi hissetmenize katkım olduysa ne mutlu bana. Daha güzel, daha mutlu günlerde görüşmek üzere.

• K

Çok rahat hissettiren bir seans olmuş. Mustafa Hoca çok empati kuran, çok iyi anlayan bir hekim olduğunu diyebilirim. Hiç çekinmeden her şey analatabildim çünkü büyük bir güven hissi verdi bana.

Uzm. Dr. Mustafa Dağlı

Çok teşekkür ederim. En büyük amaçlarımızdan olan o "rahatlığı" verebildiysek ne mutlu.

• T

Mustafa hocamla defalarca görüştüm. Çok memnunum kendisinden. Seanslarda zaman su gibi akıp geçiyor. Hastalıkları tanımlaması,açıklamaları gerçekten içinize işliyor ve beyin ve insan davranışlarının mekanizmasını anlıyorsunuz. Bunun yanında bir arkadaş gibi. Güleryüzlü ve anlayışlı. Yargılama,sorgulama asla yok. Tedavinin takibini yapıyor ve süreçte yanınızda oluyor. Doğru tedaviyi bulana kadar vazgeçmiyor. Çok yormuşumdur bazen belki kendisini :) Seanstan çıkınca da hep bir rahatlama gelir bana. Çok daha iyiyim kendisiyle görüştüğümden beri. İyi ki varsın hocam :)

Uzm. Dr. Mustafa Dağlı

Çok teşekkür ederim bu güzel sözleriniz için. Hiç yorulmam, sıkılmam; içiniz rahat olsun. İşimi ve sizleri çok seviyorum. Değer verdiklerinize severek destek olmak yormaz, mutlu eder sadece.

• N

Merhaba benim kısa sürede toparlanmamı sağlayan gördüğüm en harika mesleğini hakkıyla yapan çok iyi ötesi bir doktor yeri geldimi bir abi veya arkadaş o samimiyette bir insan.iyiki varsınız

• Mustafa Dağlı Muayenehanesi Psikoterapi  •

Çok teşekkür ederim.
    İhtiyacınız olduğu sürece bilgim ve sevgimle yanınızda olmaya devam ediyor olacağım.
    Selam ve saygılarımla.

Kulak çınlaması şikayetim için gittim hocama. Beni uzun uzun dinledikten sonra detaylı bir açıklama yaptı. Kaygı bozukluğumun nasıl geliştiğini anlattı ve ilaç düzenlemesi yaptı. Hocam işini seviyor. Abi kardeş gibi sohbet ettik ve içim ferah ayrıldım seanstan. Bu arada bu kaçıncı psikiyatr denemem bilmiyorum ama sonunda doğru hocayı buldum sanırım. Tecrübesi ve yalın ifadesi tedavisini güçlendiriyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Uzm. Dr. Mustafa Dağlı

Çok teşekkürler bu güzel sözleriniz için. Size ve işime verdiğim değeri hissettirebildiğime sevindim. Her zaman ve koşulda yanınızda olacağımdan emin olabilirsiniz.
    Sevgi ve saygılarımla.

• T

Mustafa Hocamın,iletişimi ve güncel ve de hayatın içinden verdiği örnekler,mükemmel.Verdiği örneklerin içinde resmen kendinizi buluyorsunuz ve şikayetinizi tanıyorsunuz

Uzm. Dr. Mustafa Dağlı

Teşekkürler. Daha iyisi de mümkün olur umarım.

• V

yillardir çok ağır okb hastasıyım gittiğim en iyi psikiyatrist insanı o kadar iyi anlayıp güven veriyor ki anlatamam ayrica cok bilgili ve tedavileri de çok isabetli bundan sonra hep onunlayım

Uzm. Dr. Mustafa Dağlı

Teşekkürler. Her zaman ve koşulda yanınızda olacağımızdan emin olabilirsiniz.

• D

Kaygı sebebiyle kendisine başvurdum. Mustafa Bey gerçekten vakit ayıran dinleyen, açıklayan bir doktor. 2 seferinde de memnun ayrıldım.

Uzm. Dr. Mustafa Dağlı

Teşekkürler. Daha da iyi hissetmeniz dileğiyle. Görüşmek üzere.