Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu
Aort Kapak Replasmanı
Aortik(Kalp) Anevrizma Cerrahisi
Tümünü gösterÖzgeçmiş
Hakkımda
Prof.Dr. Mustafa Güler Medical Park Göztepe Hastanesinde hizmet vermektedir.
Tedavi edilen hastalıklar
- Kalp Kapağı Problemleri
- Mitral Kapak Sorunu
- Mitral Yetmezlik
Okullar / Eğitimler
- Post-Graduate Course on Mitral Valve Repair New York USA. 2002
- Post-Graduate School The Mount Sinai School of Medicine. Aortic Symposium New York USA. 2002
- Great Ormond Street Hospital. LONDON UK.( Konjenital Kalp Cerrahisi 3 ay, 1999)
Videolar
Dakiklik
Alaka
Mekan
i̇....
Açık kalp ameliyatı oldum Mustafa Güler hocama. Daha ilk günden çok büyük güven verdi bize. Acil ameliyat olmam gerekiyordu , beni hiç heyecanlandırmadan ameliyata hazırladı. Kalp krokimde çok yerde tıkanıklık gözüküyordu, onu gören zaten çok şaşırıyordu. Bana her şeyi açıkça anlattı ve ameliyatımı gerçekleştirdi. 4 damarım değişti.2 hafta geçti ameliyat olalı ama çok daha iyi durumdayım , bugün dikişlerimi aldı kendisi. Ne yapmam gerektiğini anlattı. Ekibi de kendisi gibi çok ilgili. Her şey için çok teşekkürler, iyi ki varsınız. Artık çevremde kim kalp sıkıntısı yaşarsa hiç düşünmeden yanına gideceğiz. Başımızdan eksik olmayın... İ.ÇAĞLAR ŞENTÜRK
s ...ş
Sevgili doktorumuz Mustafa Güler, sizin gibi bir doktora tedavi olduğumuz için çok şanlıyız. Bizim kalbimizde çok fazla yerde tıkanıklık vardı. İlk görüşmemizde o kadar güven verdi ki, hiç tereddütsüz ameliyat olduk. Hem ameliyat öncesi hem de ameliyat sonrası o kadar ilgili ki , çok büyük açık kalp ameliyatımızı sayesinde çok kolay atlattık. Kesinlikte tavsiye ederim. Artık peşini bırakmayız hangi hastaneye giderse peşinden gideriz. Ellerinize sağlık. SİBEL ŞENTÜRK
f.....
Bypass ameliyatı kontrol randevusu için hastaneye gittik. Doktorumuz Mustafa bey çok ilgili ve çok bilgili. Kendisinden çok memnun kaldık.
ok...a
Mustafa hocam her zamanki gibi güler yüzüyle bugünde yine 4*4lük ilgi alakayı çok fazla anlatmaya gerek bile duymuyorum bypass ameliyatımdan 1 hafta sonra dimdik ayaktayım şükranlarımı sunuyorum.yardımcısı Sinan Göçer hocaya tüm hastane personeline ve tabiiki Eda hanıma teşekkürlerimi sunuyorum
na...y
Merhabalar,
Temmuz 2019 babam Halil May da ileri derecede Aort darligi (Tavi hastaligi) tesbit edildi.Kesinlikle kalp kapakciklarinin ameliyatla degismesi gerektigi söylendi.Babam 82 yasinda,kilo lu yüzde 40 calisan böbrek yetmezligi problemi hasta idi.Yani zor bir ameliyat bizleri bekliyordu.Arastirmalarim sonucunda Internet üzerinden Prof.Dr.MUSTAFA GÜLER in olumlu yorumlarini okudum ve randevu almaya karar verdik.Hocamiz cok ilgili ve anlayisli bir sekilde ailemle beni karsilayip bilgilendirdi bu da bize müthis öz güven verdi.Nitekim babam 10.Ocak 2020 tarihinde basarili Koltuk altindan kapali kalp ameliyati operasyonu gecirdi.Iki gün yogun bakim da kaldi. Ameliyat sonrasi ilk kontrolü cok iyi gecti.Bu sürecte basta özellikle Prof.Dr.MUSTAFA GÜLER ve ekibine (Dr.Sinan Göcer) sevgili Eda hanima ,Nefrolöji bölümünden( Dr.Bahtisen Güven )hanima,yogun bakim ve servis hemserilerinesonsuz tesekkür ederim.Iyiki sizleri tanimisim.Allahim sizleri basimizdan eksik etmesin.STUTTGART tan Nail May
fu...
Merhaba, Annemin çok uzun süredir ilerlemiş varis problemi vardı. Artık baya acı vermeye başlamıştı. En son 3 sene önce başka bir doktora muayene olmuştu bir kaç sene içerisinde ameliyat olmazsa ameliyat şansı kalmayacağını belirtmisti. Bu sene ameliyat olmaya karar verdi fakat biraz tereddutlüydü daha kötü olmasından korkuyordu etrafında daha once varis ameliyatı olan olumsuz örnekler çoktu. Internetten arastirmaya başladım ve Mustafa hocanın olumlu yorumları sayesinde randevu almaya karar verdim 2 bacağından varis ameliyatı oldu. Ameliyat başarılı geçti ve iyileşme surecini de tamamladık. Mustafa hoca ve ekibine (Sinan bey ve Eda hanıma ) ilgilerinden dolayi teşekkür ederiz.
ku...y
Çok ilgili ve anlayışlı bir doktor. Doppler çektirmem gerekiyordu, kendisi özel olarak ilgilenerek yapılmasına yardımcı oldu. Çok teşekkür ederim.
c....k
2 hafta önce önce gaz şikayeti ile gittiğimiz hastanede kalp damarlarımda daralma olduğunu öğrendim.Sonrasında yaptığımız araştırmalar neticesinde sayın Mustafa hocam ile görüştük. Bizi çok güzel bir şekilde karşıladı ve ameliyat kararı aldık.Neticesinde geçen salı günü Medikal park Göztepe hastanesine yattım.Çarşamba günü ameliyatım yapıldı ve 1 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra odama çıkarıldım.5 günlük yatış sonrası şu an evimdeyim.Bu süreçte başta Mustafa hocam, Sinan hocam,yoğun bakım hemşireleri,servis hemşireleri, Eda hanım ve tüm ekibinize sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Şu an Allah’a çok şükür iyiyim ve huzurluyum.Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.Selamlar ,saygılar
la...5
Edremitte beşinci kalp krizimi gecirdikten sonra cocuklarimin israri uzerine ambulansla istanbula medical park hastanesinde hizmet verdigini ogrendigimiz sayin prof.dr.mustafa guler ve ekibinin kontrolunde byypass ameliyatina karar verildi. Zorlu bir ameliyat olacagini bildigimiz operasyon gerceklesti.4 damar degisti bir gece yogun bakim sonrasi odamiza geldik.bugun 5.gun biz hastaneden cok saglikli olarak cikiyoruz.sayin mustafa hocamıza ,sinan gocer hocamiza,sevgili Eda hanima,gülsüm hemsiremize ve tüm ekibe sonsuz tesekkurler...iyiki gelmisiz sizlerle karsilasmisiz..
ke...n
Kalbimdeki damarlardan biri tamamen,üçü de büyük ölçüde tıkalıydı.Tabi bunu anjiyo esnasında öğrendim.Ancak,Prof. Dr.Mustafa GÜLER'in güven veren yaklaşımı sayesinde by pass gibi ağır bir ameliyatı çok rahat bir şekilde atlattım.Ameliyat sonrası da ilgisini hiç eksik etmedi Taburcu olduktan 10 gün sonra kontrole gittiğimde yine aynı itimat telkin eden yaklaşımı ve nekahat döneminde dikkat etmem gerekenleri ayrıntıları ile açıkladı.Prof.Dr.Mustafa GÜLER; muhteşem bir hekim,tedavisinden çok memnun kaldım.Teşekkür ediyorum.
Hakkımda
Prof.Dr. Mustafa Güler Medical Park Göztepe Hastanesinde hizmet vermektedir.
Tedavi edilen hastalıklar
- Kalp Kapağı Problemleri
- Mitral Kapak Sorunu
- Mitral Yetmezlik
Okullar / Eğitimler
- Post-Graduate Course on Mitral Valve Repair New York USA. 2002
Deneyimler
- Özel International Hospital Kalp Damar Cerrahisi Kurucu üyesi 1990-1996
- Sağlık Bakanlığı Van Yüksek İhtisas Hastenesi Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniğinin kurucu öğretim görevlisi 2000-2004
- Medicana Çamlıca Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi’nin kurulması 2001-2002 Part-time
Videolar
Kadıköy Çalışan Kalpte Koroner Bypass Cerrahisi
Kadıköy Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı
Kadıköy Ambulatuvar Kardiyak Izleme
Daha fazla (15)Kadıköy Koroner Arter Hastalığı
Kadıköy Aort Genişlemesi (Anevrizması)
Kadıköy Periferik Damar Hastalığı
Kadıköy Derin Ven Trombozu (DVT)
Kadıköy Kronik Venöz Yetmezliği
Kadıköy Kalp Kapağı Problemleri
Kadıköy Abdominal Aort Anevrizması
Kadıköy Miyokard Enfarktüsü (Kalp Krizi)
Kadıköy İskemik Kalp Hastalığı
Kadıköy Ventriküler Septal Defekt (VSD)
Daha fazla (15)Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Kadıköy bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Kadıköy bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Kadıköy bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Kadıköy bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Kadıköy bölgesinde Dubai Star Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Kadıköy bölgesinde Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları