- Beyin Tümörleri
- Ray Sigorta
- Sompo Sigorta
- Anadolu Sigorta
- Ace European Sigorta
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Care & Create
- Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
- Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Asya Emeklilik Ve Hayat
- BNP Paribas Cardif Emeklilik
- Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Doğa Sigorta Kooperatifi
Kafa Tası Kırığı Ameliyatı
Omurga Cerrahisi
Transsfenoidal Girişim İle Hipofiz Ameliyatları
Medicana Sivas Hastanesi
5 ay önce babamım bel fıtığı şikayeti için gitmiştik çok iyi bir şekilde ilgilendi ameliyat başarılı geçti ağrıları dindi gerek hekimliğiyle gerek insanlığıyla çok taktir ettik yeniden çok teşekkürler
• Medicana Sivas Hastanesi • Bel Fıtığı Ameliyatı •
se...6
Mustafa hocamdan çok memnunum hastalarına karşı çok duyarlı ve ilgili sağolsun riskli beyin tümörü ameliyatımı kendisi gerçekleştirdi .
• Medicana Sivas Hastanesi • •
ha...6
Beş yıl önce Mustafa beye omurilik ameliyatı oldum . Kendisine gelmeden önce çok şehir gezmiştim. Durum kötüydü. Ama Mustafa bey sıkıntısız halletti. O zaman cumhuriyet üniversitesindeydi. Yine ameliyat için sürekli İstanbul’a gitmem gerekti . İki ameliyatım orada gerçekleşti. Ama sorunum bitmediğini için şimdi son beyin ameliyatımı kendisi gerçekleştirecek . Kendisine güvenmek istiyorum . Başarılı olacağını söyledi. Kimi doktorun vahim gözle baktığı bana kendisi hiç bir şey olmaz dedi . Güvenmek istiyorum .Kensine bunca yıldır beni tadavi ettiği için , güler yüzlü karşılaması için ve bana güven verdiği için çok teşekkür ederim . Bir hasta ve birey olarak ihtiyacımız olan en önemli şey manevi destektir.(yaş-23 Bayan halen Cumhuriyet Üniversitesi edebiyat fakültesi Türk diki ve edebiyatı bölümü 3. Sınıfta okumaktayım )
• Medicana Sivas Hastanesi • Beyin tümörü ameliyatı •
se....
Yıllardır çektiğim bel fıtığı illetinden kurtardı beni. Cok bâsarili bir ameliyat yaptı. Ertesi gün taburcu oldum. Elleriniz dert görmesin mustafa bey
Mustafa Gürelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Gürelik, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Mustafa Gürelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Beyin Tümörlerinin Mikrocerrahi İle Tedavisi, Kafa Tası Kırığı Ameliyatı, Omurga Cerrahisi, Transsfenoidal Girişim İle Hipofiz Ameliyatları, Hidrosefali Şant Uygulaması, Bel Fıtığı Ameliyatı, Boyun Fıtığı Ameliyatı, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi.
Mustafa Gürelik adresi nerede?Mustafa Gürelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şehit, Kızılırmak, M. Fethi Akyüz Cd. No: 8Merkez/Sivas Sivas
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Gürelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Gürelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Gürelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Gürelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mustafa Gürelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Gürelik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Mustafa Gürelik hangi sigortaları kabul ediyor?Mustafa Gürelik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Sivas bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
- Sivas bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları