Nefroloji, Kumlu, Hatay

• Ataşehir, Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:47 İstanbul, Ataşehir Harita

Avicenna Hastanesi Ataşehir

• Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi

Nefroloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazla

Polatlı 2 Cad.İdil Sok.No:44 Andiçen Mah., Sincan Harita

Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi

• Mücahitler Mah. 52063. Sk. No:2, Şehitkamil Harita

Medical Point Gaziantep Hastanesi

• ÖZEL GÜRLIFE HOSPİTAL HASTANESİ

Nefroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Ozon terapi, Kupa terapi (hacamat) · Daha fazla

Fevziçakmak, Akınsel Sk. No:1, Eskişehir, Tepebaşı Harita

Fevzi Çakmak Mah. Şehit Ömer Faydalı Cad. Fırın Sok. No: 33, Yalova Harita

Uzmanlar Özel Yalova Hastanesi

• İrfan Baştuğ Cad. Dışkapı, Altındağ Harita

Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• Muammer Aksoy Bulvarı Prestij İşm. İncilipınar Mah. K 1 No:9, Gaziantep Harita

Celalettin Usalan Muayenehanesi

Üniversite Bulvarı Kilis Yolu, Şahinbey Harita

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi

• Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi 01330 Balcalı, Çukurova Harita

Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi

• Prof. Dr. Faruk Hilmi Turgut

Serinyol Mahallesi, Hatay Harita

Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi

• Medline Adana Hastanesi

Nefroloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Metabolik cerrahi · Daha fazla

Belediye Evleri Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı No: 234, Çukurova Harita

• Akabe Mah. Adana Çevre Yolu Cd. No:112 Karatay Konya, Karatay Harita

Konya Şehir Hastanesi

• Özel Çakmak Erdem Hastanesi

Nefroloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur · Daha fazla

Alemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye Harita

Özel Çakmak Erdem Hastanesi