Üsküdar üniversitesi İngilizce psikoloji mezunuyum. Aynı zamanda aile danışmanıyım. Bilişsel davranışçı terapi ile anksiyete bozukluğu üzerine çalışıyorum. Bilişsel davranışçı terapi korku ve kaygı için bilimsel olarak desteklenmiş bir tedavi yöntemidir. Bilişsel terapi organize ve sistematik bir şekilde insanlara kaygı, depresyon gibi olumsuz duygusal durumlarda önemli bir rol oynayan düşünce, inanç ve davranışları nasıl değiştirebileceklerini öğretir. Terapi sürecimiz terapist-danışan işbirliği yoluyla sorunlu düşüncelerin rehber eşliğinde keşfini ve davranışsal görevlendirmeleri içerir. Bunun yanında duygu odaklı terapi, kişilerarası ilişkiler ve şemalarla da çalışıyorum

• Sigortası olan hastalar

Yayla, Hüner Sokak Tuzla İstanbul, Tuzla, İstanbul 34940

• Sigortası olan hastalar

• I

Nesibe hanımla geçen yaz ayında yolculuğa başlamıştık. Çok iyi ilerledik. Benim altyapı sorunlarımdan ve yoğunluğumdan dolayı iletişimimi kesmiş bulundum. Hayatım çok zorluydu panik ataklar, uyku problemi yoğun endişe yaşıyordum. Plan yapmakta zorlanıyordum. Depresyon tedavisine başladık. Nesibe hanım çok profesyonel, dikattli, samimi ve çok yardımcı. Bana öğrettiği şeyleri hala uygulayabiliyorum. Yoğun endişe öfke kontrolü gibi sorunları bir daha derinden yaşamadım. Böyle olaylar yaşadığımdan iyi şekilde kendimi kontrol edeliyorum. Şema terapisi ve son seansa kadar kalmayı isterdim. Ama diliyorum ve planlıyorum ki yakın zamanda Nesibe hanimla kendim için yeniden çalışmaya adım atacağım.içtenlikle öneririm.

• Online Danışmanlık Diğer  •

Nesibe hocamla kısa sürede çok yol katettik.Alanında gerçekten çok iyi ve çok farklı.Sanki iç dünyamda olan biten ne varsa benden daha iyi biliyor ve benimle yaşıyor.Bana gösterdiği yollar ve sorunlarımın çözümlenmesini de buna bağlıyorum.
    Kendimi daha iyi tanımama ve değer vermeme katkı sağlayan ilk insan oldu.Kendisini tanımış olmak ve danışanlarından biri olmak benim için büyük ayrıcalık oldu.Hayatıma kattıkları için çok teşekkür ediyorum ve ihtiyacı olan herkes için gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum

• Psk. Nesibe Can Psikoloji Randevusu  •

Seanslarımızdan çok memnun kaldım. Olaylara farklı açılardan bakmamı sağladı. Bana uyguladığı bazı yöntemler ile objektif değerlendirmeler yaptık. Empati kurmasını bilen ve iletişim biçimi çok güzel. Özel ve değerli olduğunuzu hissettiriyor. Tavsiye ederim. Kendisine teşekkür ediyorum

• Online Danışmanlık  •

• N

psikolog nesibe hanımla birkaç görüşmemiz oldu kendisini çok cana yakın ve güler yüzlü buldum. benim ona anlattığım durumlardan sonra yaptığı yorumlar çok fazla kafama yattı ve durumumu çok iyi analiz edebildiğini gördüm. bazen ben ona söylemeden aklımdan geçenleri bana söyledi ve bunlar beni çok etkiledi.

• Online Danışmanlık  •