- Şişmanlık (Obezite)
Zayıflama Programı
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
s....c
Nevruz Hanımla 1 aylık online danışmanlık sürecim oldu. Bana etkisi olarak asla veremediğim direnç kilomu kırdık ve ben dolu dolu yedim asla açlık hissetmedim 3 kilo verdim ve yağdan oldu.Şuanda asla geri almadım ve fazla yediğim günler de oldu .
Olumsuz olarak mesajlarıma erken dönülmedi son günlerde akşam attığım mesajlarıma cevap verilmedi sabah da dönüşü olmadı günlük hayatta da yoğun biri o yüzden süreç içinde de öğün takibinde aksamalar olabiliyordu .Süreçten memnun kaldım tavsiye ediyorum.• başka bir yer • Diğer •
me...n
Merhaba 3 ayımı doldurmak üzereyim tüp mide ameliyatımın ama nevruz hocam sayesinde sarkma yaşamadım saat kaç olursa olsun ulaşabiliyorum hocama ve çok güzel bir süreç geçiriyoruz güler yüzlü canım hocam her kontrole gittiğimde bol bol eksileri görüyoruz elinize emeğinize sağlık hocam
• Özel Metropol Hastanesi • Bariatri Diyetisyenliği •
be....
Yaklaşık 5 aydır birlikte çalışıyoruz ve bu süreçte 30 kilo kaybettim. Aradığım her anda ulaşabiliyorum; önerdiğiniz tarifler hem lezzetli hem de pratik. İçtenliğiniz, güler yüzünüz ve süreklilik sağlama yaklaşımınız sayesinde hedefime emin adımlarla ilerliyorum. Bu süreçte yanımda olmanız benim için çok değerli
ha...ç
Nevruz hanım ile tüp mide ameliyatı sürecimde tanıştım. Pozitif enerjisi ile beni çok rahatlattı.Şu an her ay kontrole gidiyorum ve çok memnunum ihtiyacım olduğu her an ulaşabiliyorum bu beni çok güvende hissettiriyor har ay görüşmemizde daha çok motive olarak çıkıyorum odasından şiddetle tavsiye ediyorum
• Özel Metropol Hastanesi • Diyetisyen Randevusu •
Nevruz Hanıma sağlıklı beslenme sürecine başladıktan sonra aslında doğru bildiğim bilgilerin aslında yanlış olduğunu anladım. Nevruz hanımın yönlendirmeleriyle zorlanmadan sağlıklı bir şekilde kas kaybı olmadan %90 ı yağdan olarak sağlıklı bir şekilde 5 ay gibi sürede 30 kilo verdim. Bendeki değişimi gören herkese kendisini tavsiye ediyorum. Kendinizi gönül rahatlığıyla Nevruz hanıma emanet edebilirsiniz.
gö...
Nevruz hanımla obezite ameliyatından sonra birlikte yolumuzu yürüttük. Destekleri her zaman cok kıymetliydi sorularıma hemen yanıt aldım ve listesi cok kapsamlı ve açıklayıcıydı
aç...a
Tüp Mide ameliyatı sonrası verilen ilgi ve destek ile sorunsuz sağlıklı bir şekilde kilo verdim.Halende desteğini alıyorum.
da...a
Fazla kilolarım yüzünden bir çok kez destek aldım ama hepsi yarıda kaldı, kendisinin vermiş olduğu cesaret, güler yüz, samimiyet, uzmanlık bunları aldıktan sonra 65 kilo verdim suan hedefledıgım kilodayız ben onun sayesinde çok mutluyum gözüm kapalı çevremdeki herkese tavsiye ediyorum gözünüz kapalı kendinizi nevruz hanım başarılı bir diyetisyen kendisini gönülden tavsiye ediyorum
b....p
Bundan 6 ay önce tüp mide ameliyatı olarak nevruz hanımın danışanı olmuştum. Kendisi o kadar güler yüzlü o kadar naif ki istediğim her şeyi çekinmeden sorabilmek bir yana aynı içtenlikle cevabını aldım. Kendisi sayesinde sürecim daha iyi ilerledi. O gerçekten mükemmel biri
• başka bir yer • Diğer •
g....y
Nevruz hanım gerek diksiyonu gerek yaklaşımıyla çok kibar ve samimi birisi. Uzman olarak görüşleri ve uyguladığı tedavi çok başarılı. Tüp mide ameliyatım sonrasi bir yıl süren sürecimizde bana katkısı çok büyük. İstediğiniz zaman ulasabildiginiz bir uzman. Bu anlamda kesinlikle tavsiye ediyorumm
• başka bir yer • Diğer •
Nevruz Cin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nevruz Cin, Diyetisyen. Size Nevruz Cin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Normal Randevu, Kontrol Randevusu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Sporcu Beslenmesi.
Nevruz Cin adresi nerede?Nevruz Cin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçük Çiğli Mahallesi Anadolu Caddesi No:1169 Çiğli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nevruz Cin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nevruz Cin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nevruz Cin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nevruz Cin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nevruz Cin hangi dilleri konuşuyor?Nevruz Cin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nevruz Cin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nevruz Cin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nevruz Cin hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Nevruz Cin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.