Psikoloji · Daha fazla

İstanbul 1 adres

Uzman Klinik Psikolog Nihal Karagöz İstanbul Beykent Üniversitesi Psikoloji bölümünü bitirmiştir. 4 yıl boyunca çeşitli yerlerde stajını yapmış, ayrıca 2 yıl MedicalPark Hastanelerinde staj yapmıştır. İlk yılında organ nakli kısmında, organ nakli psikoloğunun yanında, 2.yılında ise "Hamilelik ve Kadın Depresyonu" üzerine çalışmıştır. Mezun olduktan sonra Esenyurt Üniversitesi'nde yüksek lisansını tamamlayıp uzmanlığını almıştır. Klinik Psikoloji Enstitüsü’nden projektif ve objektif testleri eğitimini de aldıktan sonra Alp Karaosmanoğlu’ndan “Şema Terapi” eğitimi alarak 15-25 yaş arası gençlerle çalışmaya başlamıştır. 4 yıl ergen ve gençlerle çalıştıktan sonra süresi sınırlı “Dinamik Psikoterapi” eğitimi ve “Bütüncül Oyun Terapisi” eğitimi almıştır ve son 7 yıldır kadın ve çocuk üzerine odaklanarak çalışmaya devam etmektedir. “Yaşam Boyu Öğrenme” kavramına inanan Karagöz, farklı dallarda eğitimler almaya devam etmektedir. Amacı “Toplumda kadın, çocuk ve aile” üzerine eğitimlerini tamamlamaktır. Kendisinin bunların dışında “Kadınlarda Cinsel İşlev Bozuklukları” ile ilgili eğitimleri de mevcuttur.

Yetişkin
Çocuk

Uzm. Kl. Psk. Nihal Karagöz

Atatürk Mh.Ertuğrul Gazi Sk.Metropol İstanbul Sitesi B Blok D:226 K:13, Ataşehir, İstanbul 34909

Atatürk Mh.Ertuğrul Gazi Sk.Metropol İstanbul Sitesi B Blok D:226 K:13, İstanbul

• T

Çok keyifli verimli bir görüşmeydi,gayet sıcak kanlı, işini severek yapan bir ekip değerlendirme testlari yapıldı tecrübeleri ve ilgisi gayet iyiydi.

• H

NİHAL HANIM SAYESİNDE İLETİŞİM DİLİMİZİ DEĞİŞTİRDİK.ARTIK TARTIŞMAK YERİNE ANLAMAYA ÇALIŞIYORUZ.

• Uzm. Kl. Psk. Nihal Karagöz Aile Danışmanlığı  •

Nihal hanım iyiki dediğim onun rehberliğinde kendimi bulduğum varlığımı ortaya koyduğum beni öyle bi yerden aldıki çaresiz kaybolmuş kendi varlığını yok etmiş bir yerden .Senslarda benim hislerimi duygularımı gerçekten hissederek gözümün içine bakarak elimden tutup yaptığı rehberlikle ben bugün iyiki diyorum .Travmaların bendeki etkisini sabırla bana inanarak dinleyip doğru bilince yönlendiren yerli yerinde olmayan tüm duygularımı düşüncelerimi olması gerektiği şekilde yerlerine oturtan rehberim .Onun sayesinde kendimi duygularımı ifade edebiliyorum korkularımdan arınmış dengeye gelmiş kendini bulmuş özgür ve güvende hissediyorum kendime güveni ilk kez hissediyorum .Eşliğime anneliğime yansıması bu güzelliğin .Bana beni bulduran çok kıymetli Nihal hanım

Uzm. Kl. Psk. Nihal Karagöz

Yorumunuz her kelimesi her cümlesi çok değerli benim icin, teşekkür ediyorum beni dahil ettiğiniz için, sevgilerimle

• B

Nihal hanımla çok çaresiz hissettiğim bir dönemimde seanslara başladık ve neredeyse 1 yılı doldurmak üzereyiz. Her seans sonrası kendimi daha rahatlamış hissediyorum. Yargılanacağımı düşünmeden konuşabildiğim, beni benden çok anlamaya çalışan biriyle ilerlemek benim için çok kıymetli. Önümüzde uzun bir süreç daha olduğunun farkındayım ve şimdiden heyecanlıyım.

• Uzm. Kl. Psk. Nihal Karagöz Bireysel Terapi  •

Nihal Hanım'a bir tanıdığım vasıtasıyla ulaştım. İhtiyacım olduğunu düşündüğüm terapi süreci için bana destek oldu kendisi. Daha önce hiçbir deneyimim olmasına rağmen alanda çok şefkatli bir yaklaşımı oldu bana. Terapi günlerini hevesle bekliyorum. Hem online hem yüz yüze yaptığımız seanslar beni motive ediyor. Kendiyle tanışmak isteyen tereddütlü olan herkesin Nihal'le yollarının buluşmasını dilerim.

•  •

• H

Görüşmeler sürecinde empatik bir iletişim ortamı sağlandı ve süreç boyunca yönlendirmeler net bir şekilde aktarıldı. Seanslar, kendimi ve duygusal süreçlerimi daha iyi anlamam konusunda farkındalık kazandırdı. Genel olarak süreç planlı, düzenli ve hedef odaklı şekilde ilerledi.

Uzm. Kl. Psk. Nihal Karagöz

Çok teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için, sevgiler

Yıllarca öfkemi dışa vuramadım, hep kendime yönelttim. İçten içe kızgın, yorgun ve mutsuzdum. Nihal Hanım’la yaptığımız görüşmelerde kendime şefkat göstermeyi ve affetmeyi öğrendim. Artık öfkem beni yıkmıyor, bana yön veriyor. Bu terapi süreci hayatımın en dönüştürücü adımı oldu.

Uzm. Kl. Psk. Nihal Karagöz

Çok teşekkür ediyorum bu değerli yorumunuz için sevgilerimle

• H

Terapiye başladığımda öfkemin aslında beni korumaya çalışan bir duygudan geldiğini hiç fark etmemiştim. Sürekli patlayan, inciten bir insan olmuştum. Nihal Hanım’la çalıştıkça öfkemin altındaki kırgınlık ve yorgunlukları keşfettim. Artık öfkemi bastırmak yerine anlamayı seçiyorum. Bu değişim benim için çok değerliydi.

Uzm. Kl. Psk. Nihal Karagöz

Çok teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için,sevgilerimle

Terapiye başladığımda öfkemin beni yönettiğini fark etmemiştim. En ufak bir olayda kontrolümü kaybediyor, sonrasında büyük bir suçluluk yaşıyordum. Nihal Hanım’la yaptığımız görüşmelerde öfkemin altında aslında kırgınlık ve değersizlik hislerinin olduğunu gördüm.

Onun sakin, anlayışlı ve yargısız yaklaşımı sayesinde öfke anlarında durmayı, nefes almayı ve duygularımı fark etmeyi öğrendim. Artık tepkilerim daha bilinçli, ilişkilerim daha dengeli. Bu süreçte kendimi ilk kez gerçekten tanıdım diyebilirim.

Kendimi daha huzurlu ve kontrol sahibi hissediyorum; bu, uzun zamandır hissetmediğim bir şeydi. İyi ki Nihal Hanım’la yollarımız kesişmiş.

Uzm. Kl. Psk. Nihal Karagöz

Samimi ve İçten yorumunuz çok değerli benim için , teşekkür ediyorum.

• Z

Nihal Hanım’la terapi sürecim benim için bir dönüm noktası oldu. Kendimi daha iyi tanımayı, sınırlarımı fark etmeyi ve duygularımı ifade etmeyi öğrendim. Her görüşmede anlaşıldığımı hissetmek çok.

Uzm. Kl. Psk. Nihal Karagöz

Değerli yorumunuz işin çok teşekkür ediyorum.