Ben Klinik Psikolog Nihal Üçkan, Nihal Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nin kurucusu ve aktif terapistiyim. Uzun yıllardır bireysel, çift, aile, çocuk ve ergen danışmanlığı hizmeti sunuyor, danışanlarıma yaşamlarının farklı dönemlerinde karşılaştıkları zorluklarla baş etmeleri için rehberlik ediyorum.
Akademik yolculuğumda Klinik Psikoloji yüksek lisansı yaptım; çocukluk travmalarının yetişkinlikteki romantik ilişki doyumu ve iletişim biçimleri üzerindeki etkilerini inceledim. Mesleki eğitimlerim arasında Psikodrama, Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi, Aile Danışmanlığı, Çocuk Merkezli Oyun Terapisi, Çift ve Cinsel Terapi bulunmaktadır.
Ayrıca danışanlarımı daha iyi tanımak ve ihtiyaçlarını bilimsel yöntemlerle değerlendirmek için MMPI, Moxo Dikkat Testi, D2 Dikkat Testi gibi birçok psikolojik testi uygulayabiliyorum.
Bugün, merkezimde hem bireysel danışmanlık hem de grup ve aile çalışmaları yürütüyor; danışanlarımın güçlü yönlerini keşfetmelerine, yaşam doyumlarını artırmalarına ve sağlıklı ilişkiler kurmalarına destek oluyorum.
- Depresyon ,
Eğitim Danışmanlığı
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Çözüm Odaklı Terapi
mu...a
Harika bir psikolog sorunumuzu çözebilen onca psikolog arasında sadece kendisi oldu .kesinlikle tavsiye ediyorum
• başka bir yer • Diğer •
Nihal Üçkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nihal Üçkan, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Nihal Üçkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Eğitim Danışmanlığı, Çift Terapisi, Randevu, Online Terapi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Yetişkin Terapisi, Bireysel Terapi, Psikoterapi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Evlilik Terapisi.
Nihal Üçkan adresi nerede?Nihal Üçkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ehlibeyt, Ceyhun Atuf Kansu Caddesi, Çankaya Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nihal Üçkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nihal Üçkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nihal Üçkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nihal Üçkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Nihal Üçkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nihal Üçkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nihal Üçkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nihal Üçkan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Nihal Üçkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.