Psikoloji daha fazla

İstanbul 1 adres

Psikolog Ömer Çağlar BOZAT,
İstanbul Demiroğlu Bilim Üniversitesi Psikoloji bölümünden onur derecesi ile mezun olmuştur. Lisans öğrenimi süresince birçok akademik araştırma ve gönüllü danışmanlık merkezlerinde yer almıştır. Öğrenimi süresince birçok klinik ve devlet hastanesi polikliniğinde stajlarını başarı ile tamamlamıştır ve psikoloji alanında geniş bir deneyim kazanmıştır.
Kariyerine, İstanbul PERA rehabilitasyon merkezinde başlamış ardından çeşitli özel kliniklerde çalışarak çocuk, ergen ve yetişkinlerle birçok farklı bilgi ve tecrübe edinmiştir.
Yüksek Lisans sürecini: Üsküdar Üniversitesi Aile Danışmanlığı bölümünde sürdürmektedir. Tamamladığı eğitimlerde Bilişsel Davranışçı Terapi ve Şema Terapi ekolleri ile danışan görerek tecrübe kazanmıştır.
Şu anda aktif olarak ergen ve yetişkin danışanlarla online psikoterapi süreci vermekteyim. Aile Danışmanlığı, Bilişsel ve Davranışçı Terapi, Şema Terapi ekollerini kullanarak terapi vermekteyim.

• Sigortası olan hastalar

İstanbul, İstanbul 34000

• K

Değerli psikoloğum Çağlar hocam, terapi almaya başlamadan önce çok kötüydüm. O şekilde terapi almaya karar vermiştim. Verdiğim en güzel karar oldu. Çok güzel ilerleme kat ettik. Geçmişten bugüne fark edemediğim detayları bile bulmaya başladım. Yeri geldiğinde sınır koyabilmeyi, kendime değer vermeyi, zor durumlarla nasıl başa çıkacağımı anladım. Daha çok etkinlik yapmaya kendime zaman yaratmaya başladım. İş kapıları açıldı, çok bereketli geldi. Terapilerimiz devam ediyor. Seans sonunda hiç bitsin istemiyorum. İşini hakkıyla yapan, yargılamadan dinleyen, empati yapabilen, çok değerli biri. İyi ki benim psikoloğum olmuş.

•  •

Travmatik konularda kendime değer verme konusunda bana oldukça yardımcı oluyor. Kendimi daha güvende hissediyorum ve sürecin yönlendirilme biçimi benim için çok destekleyici. Profesyonel yaklaşımını ve beni yargılamadan dinlemesini çok kıymetli buluyorum. İlerlememde katkısı çok büyük.

Görüşme güzeldi. Konusmaya saygılıydi rahatlaticiydi

• M

Tam kendimi kaybetmişken tanıştım Çağlar beyle çok iyi dinleyici tavsiyeleri sayesinde kendimi çok daha iyi hissettim

• Online Danışmanlık Bireysel Terapi  •

Güzel bi başlangıç olacak. Strestle başa cıkmak için başvurdum

• D

Sayın Ömer Çağlar Bozat'tan aldığım seanslar sayesinde şu anda hayatımda çok olumlu bir şekilde gelişme sağladım. Takıntılarımdan kurtuldum, kendime değer vermeye başladım. Alanında çok iyi ve çok başarılı bir danışman olan Ömer Bey'le yaptığımız ilk seanstan bu güne kadar benden güçlü bir kadın inşa ettik. Etmeye devam ediyoruz, iyi ki danışmanlık almaya karar vermişim, iyi ki Ömer Bey'İ tanımışım.

•  •

Çağlar bey dikkatle problemlerimi dinleyip çözmem konusunda zihnimi yönlendirmemde yardımcı oluyor bu süreçte kendimi daha iyi hissetmemde çok yardımcı oldu

• M

Öncekine göre daha sağlıklı düşünmemi sağladı olayların en ince detayına kadar düşündü gayet güzel empati kurabildi

• R

Yaklaşık 10 aydır Çağlar hocayla terapiye devam ediyorum. Önce kendime gelmek için başlamıştım ama yepyeni bir ben oluştu Sorduğu sorular ve yönlendirmeleri muhteşem. Farkında olmadığın bir çok durumun soruları ışığında düşünmeye çözümlemeye başlıyorsun en fazla iki seanstan sonra değişimi kendinde farkediyorsun. İyiki hocam yolum sizinle kesişti

• D

İlk seans olmasına rağmen kendimi çok rahatlamış hissettim karşımda beni anlayan biri olduğunu hissettim. Hayata bakış açımın daha güzel olacağına devam edecek terapilerimizle inancım var