- Tüm Çocuk Hastalıkları
- Çocuklarda Yüksek Ateş
- Gelişim Bozuklukları
- İdrar Yolu Enfeksiyonu
- Solunum yolu enfeksiyonları
Yeni Mahalle 33163 Sokak No:30 Maxima Plaza Mezitli ( Liva Otel Yanı) Mezitli Mersin, Mezitli, Mersin 33200
- Sigortası olan hastalar
Yeni Mahalle 33163 Sokak No:30 Maxima Plaza Mezitli ( Liva Otel Yanı) Mezitli Mersin, Mersin
Uzm. Dr. Orcan Altan Muayenehanesi
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Uzm. Dr. Orcan Altan Muayenehanesi
me....
İstanbulda doğumumu yaptım. Hekim konusunda çok sorun yaşadım. Mersine gelir gelmez soluğu Orcan hocamda aldık. Kafamızdaki bütün soru işaretlerini cevapladı. Kardeşimin, kuzenlerimin çocuklarını yıllardır hocam takip ediyor. Sülalemizin doktoru
• Uzm. Dr. Orcan Altan Muayenehanesi • Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu •
O
on...r
Mersinde her aradığınızda ulaşabileceğiniz, akademik bilgi , empati ve ilginin bir arada bulunabildiği tek çocuk hekimimiz.
Benim doğumum çok sancılıydı, emzirmeyle ilgili problemlerimiz vardı, Orcan hocamız her an yanımızdaydı. Hem bizi sakinleştirdi hem de süreci son derece profesyonelce yönetti. Kızımın doğumundan beri her aşamada bizi doğru yönlendirdi. Söylediği her şey zamanla doğru çıktı. Gözüm kapalı güvendiğim tek doktor. İyi ki yollarımız kesişmiş, kendisine gönülden minnettarız.
Y
y...
Orcan Hocam'a arkadaşımın önerisiyle ulaştım. Çocuğum 6. hastalık tanısı ile tedavi gördü. Şu an rutin kontrollere geliyoruz. Kendisi bu zamana kadar tanıdığım en iyi doktor, hastalıktan korkmuyoruz sayesinde, her an ulaşılabilir. Evimizden biri gibi böyle birini tanıdığımız için çok mutluyuz.
me...
İlgili ve değer veren bir doktor. İlk defa gittik bebeğimin kontrolleri için tercih ettik.
Doktor beyle ikinci randevumuz oldu. Kızım 15 aylık. Gelişim basamaklarına göre bize geri bildirim verdi. Kaba ve ince motor becerilerini nasıl geliştirebileceğimiz hakkında bilgi verdi. Dil becerisini takip ederek yönlendirmelerde bulundu. Hem çok ilgili hem çok güler yüzlü. En önemlisi acil bir durumda ulaşılabilir bir doktor olması. Biz kendisini çok sevdik umarım uzun yıllar çocuğumuzun takibini yapar.
• Uzm. Dr. Orcan Altan Muayenehanesi • Randevu •
Bebeğimizi takip edecek bir doktor lazimdi Kafamızda yüzlerce soru ile gitmistik Mükemmel bir doktor yanından çıktığınızda aklınızda 1 tane soru işareti kalmıyor İşinin ehli bir doktor gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz
b....)
Çocuğumun doğumundan itibaren 1 yıldır rutin kontroller için gidiyoruz Orcan Bey'e. Çok güler yüzlü ve ilgili bir doktor. En önemlisi ne zaman ihtiyaç duysam ulaşabiliyorum. Alanında çok başarılı.
s....)
2 yılı aşkın bir süredir çocuğumun gelişimini takip ediyor Orcan Bey. Ayrıca enfeksiyon sebebiyle birkaç defa gittik. Nokta atışı teşhisleri var. Ben de eczacıyım ve gerçekten tedavi noktasında da çok başarılı bir doktor. Akademik bilgisi tatmin edici. Çocukla diyaloğu da çok güzel. Biz çok memnunuz.
I
i̇...)
Yaklaşık 4 yıldır doktorumuz Orcan Bey. Hem çocuğumun rutin kontrolleri için hem de her türlü hastalık anında kapısını güvenle çalıyoruz. Teşhis ve tedavi noktasında çok başarılı bir doktor. Gözümüz kapalı güveniriz kendisine. Çok ilgili, alakalı ve sıcakkanlı yaklaşır. Ailesinden biri gibi görür. Çocuklara baba sıcaklığında yaklaşır. Çok çok memnunuz.
Orcan Altan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Orcan Altan, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Orcan Altan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Randevu.
Orcan Altan adresi nerede?Orcan Altan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mahalle 33163 Sokak No:30 Maxima Plaza Mezitli ( Liva Otel Yanı) Mezitli Mersin Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Orcan Altan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Orcan Altan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Orcan Altan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Orcan Altan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Orcan Altan hangi dilleri konuşuyor?Orcan Altan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Orcan Altan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Orcan Altan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Orcan Altan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Orcan Altan hakkında ne düşünüyor?Toplam 112 hasta / danışan, Orcan Altan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Orcan Altan hangi sigortaları kabul ediyor?Orcan Altan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Mersin bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Mersin bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Mersin bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla