01 Eylül 1989 Mersin doğumluyum. İlk ve orta öğrenimimi Mersin İleri İlköğretim okulunda tamamladıktan sonra İçel Anadolu Lisesi'nde lise eğitimimi tamamladım. 2007-2013 yılları arasında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde üniversite eğitimimi tamamladım. 2013-2017 yılları arasında Ankara Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni adıyla Ankara Şehir Hastanesinde, çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanlık eğitimimi aldım. 2017 yılından beri uzman doktor olarak çalışmaktayım. Ekim 2021 tarihinden itibaren kendi muayenehanemde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı olarak görev yapmaktayım.

Yetişkin
Çocuk

Uzm. Dr. Orcan Altan Muayenehanesi

Yeni Mahalle 33163 Sokak No:30 Maxima Plaza Mezitli ( Liva Otel Yanı) Mezitli Mersin, Mezitli, Mersin 33200

• Sigortası olan hastalar

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Makaleler
Röportaj

İstanbulda doğumumu yaptım. Hekim konusunda çok sorun yaşadım. Mersine gelir gelmez soluğu Orcan hocamda aldık. Kafamızdaki bütün soru işaretlerini cevapladı. Kardeşimin, kuzenlerimin çocuklarını yıllardır hocam takip ediyor. Sülalemizin doktoru

• O

Mersinde her aradığınızda ulaşabileceğiniz, akademik bilgi , empati ve ilginin bir arada bulunabildiği tek çocuk hekimimiz.

• B

Benim doğumum çok sancılıydı, emzirmeyle ilgili problemlerimiz vardı, Orcan hocamız her an yanımızdaydı. Hem bizi sakinleştirdi hem de süreci son derece profesyonelce yönetti. Kızımın doğumundan beri her aşamada bizi doğru yönlendirdi. Söylediği her şey zamanla doğru çıktı. Gözüm kapalı güvendiğim tek doktor. İyi ki yollarımız kesişmiş, kendisine gönülden minnettarız.

• Y

Orcan Hocam'a arkadaşımın önerisiyle ulaştım. Çocuğum 6. hastalık tanısı ile tedavi gördü. Şu an rutin kontrollere geliyoruz. Kendisi bu zamana kadar tanıdığım en iyi doktor, hastalıktan korkmuyoruz sayesinde, her an ulaşılabilir. Evimizden biri gibi böyle birini tanıdığımız için çok mutluyuz.

•  •

İlgili ve değer veren bir doktor. İlk defa gittik bebeğimin kontrolleri için tercih ettik.

• Uzm. Dr. Orcan Altan Muayenehanesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

Doktor beyle ikinci randevumuz oldu. Kızım 15 aylık. Gelişim basamaklarına göre bize geri bildirim verdi. Kaba ve ince motor becerilerini nasıl geliştirebileceğimiz hakkında bilgi verdi. Dil becerisini takip ederek yönlendirmelerde bulundu. Hem çok ilgili hem çok güler yüzlü. En önemlisi acil bir durumda ulaşılabilir bir doktor olması. Biz kendisini çok sevdik umarım uzun yıllar çocuğumuzun takibini yapar.

• Uzm. Dr. Orcan Altan Muayenehanesi Randevu  •

• N

Bebeğimizi takip edecek bir doktor lazimdi Kafamızda yüzlerce soru ile gitmistik Mükemmel bir doktor yanından çıktığınızda aklınızda 1 tane soru işareti kalmıyor İşinin ehli bir doktor gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz

• B

Çocuğumun doğumundan itibaren 1 yıldır rutin kontroller için gidiyoruz Orcan Bey'e. Çok güler yüzlü ve ilgili bir doktor. En önemlisi ne zaman ihtiyaç duysam ulaşabiliyorum. Alanında çok başarılı.

•  •

2 yılı aşkın bir süredir çocuğumun gelişimini takip ediyor Orcan Bey. Ayrıca enfeksiyon sebebiyle birkaç defa gittik. Nokta atışı teşhisleri var. Ben de eczacıyım ve gerçekten tedavi noktasında da çok başarılı bir doktor. Akademik bilgisi tatmin edici. Çocukla diyaloğu da çok güzel. Biz çok memnunuz.

• I

Yaklaşık 4 yıldır doktorumuz Orcan Bey. Hem çocuğumun rutin kontrolleri için hem de her türlü hastalık anında kapısını güvenle çalıyoruz. Teşhis ve tedavi noktasında çok başarılı bir doktor. Gözümüz kapalı güveniriz kendisine. Çok ilgili, alakalı ve sıcakkanlı yaklaşır. Ailesinden biri gibi görür. Çocuklara baba sıcaklığında yaklaşır. Çok çok memnunuz.