Ortopedi Ve Travmatoloji
Meclis-i Mebusan Caddesi No:55 Fındıklı / Beyoğlu / İstanbul (Kabataş İsleke Karşısı), Beyoğlu • Harita
Özel Galata Tıp Merkezi
Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi
Köseli mah. Diyarbakır bulvarı no 45 , Diyarbakır • Harita
Diyarbakır Bismil Devlet Hastanesi
Özel Yunus Emre Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaMimar Sinan Mah. Otopark Arkası Sk. No:18, Üsküdar • Harita
Özel Yunus Emre Hastanesi
Halaskargazi Caddesi Çiftkurt Apt No 226 D: 11, İstanbul • Harita
Prof. Dr. Cengiz Şen
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Kayabaşı Sokak No:1/3, Avcılar • Harita
Özel Avcılar Anadolu Hastanesi
Süphan Mah. Havayolu Kavşağı Edremit Yolu 1. Kilometre Galericiler Sitesi Karşısı, Van • Harita
Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Şemsi Tebrizi Mahallesi Şerafettin Caddesi No:95, Karatay • Harita
Özel Konya Hospital
Giresun Özel Kent Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya · Daha fazlaMal Pazarı Mevkii G-CITY Avm Yan / Merkez/ GİRESUN, Giresun • Harita
Giresun Özel Kent Hastanesi
Gayret Mahallesi İvedik Caddesi No:41, Yenimahalle • Harita
Ankara Özel Ortadoğu Hastanesi
Söğütözü Mah. 2176. Sk. No: 3, Çankaya • Harita
Medicana International Ankara
FULYA MH. YEŞİLÇİMEN SK. POLAT TOWER RESİDENCE APT. NO:12/438, İstanbul • Harita
Muayenehane
Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227, Bahçelievler • Harita
Memorial Bahçelievler Hastanesi
Özel Koru Ankara Hastanesi
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Periodontoloji, Psikoloji, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Metabolik cerrahi · Daha fazlaKızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar, Ankara • Harita
Özel Koru Ankara Hastanesi