İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimini, Cerrahpasa Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı'nda psikiyatri uzmanlık eğitimini tamamladı. 2023 yılında doçentlik ünvanını kazandı. Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı'nda öğretim üyesi ve doçent olarak çalıştı. Halen Bezmialem Vakıf üniversitesi Sinir bilimleri yüksek lisans programı misafir öğretim üyesidir. Türkiye Psikiyatri Derneği (TPD) Asistan (uzmanlık öğrencisi) Çalışma Birimi koordinatörlüğü, Avrupa Psikiyatri Derneği Genç Psikiyatristler Komitesi başkanlığı yapmıştır. Türkiye Psikiyatri Derneği Erişkin Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu (DEHB) Gelişim Psikopatolojisi, Konsültasyon ve Liyezon Psikiyatrisi (KLP) çalışma birimlerinde çalışmakta ve Avrupa Psikiyatri Derneği Yaşam Boyu Nörogelişimsel Bozukluklar Bölümü kurulunda sekreterya görevini yapmaktadır. Uluslararası dergilerde yayınlanmış 45 makalesi bulunmaktadır. Yayınları 1415 kez atıf almıştır. Araştırmaları Erişkin DEHB, DEHB' de cinsiyet farklılıkları ve KLP alanlarına yoğunlaşmıştır. Kitap bölüm yazarlığı yapmıştır. Erişkin DEHB alanında tanı, tedavi ve araştırma faaliyetlerine devam etmektedir.
- Dehb
- Majör Depresif Bozukluk
- Kaygı Bozuklukları
- Dikkat Eksikliği
- Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Psikiyatri Randevusu
Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi No: 127 Kempinski Residences Astoria, A Kule K: 16 No: 1603, İstanbul
Anksiyete Bozukluğu Tedavisi
Yaşlılar İçin Depresyon Ölçeği
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
Şefkat Odaklı Terapi
Doç. Dr. Özge Kılıç Muayenehanesi
Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi No: 127 Kempinski Residences Astoria, A Kule K: 16 No: 1603, Şişli, İstanbul 34394
d....
Özge Hanım bilgisi ve güven veren yaklaşımı ile zor bir dönemimde bana çok yardımcı oldu. Anlamaya çalışarak yaklaşması, acele etmeden, detaylıca konuyu ele alması ve açıklamaları benim için çok rahatlatıcı oldu. Sayesinde doğru adımları atarak daha iyi hissetmeye başladım. Bu alanda destek arayanlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Doç. Dr. Özge Kılıç Muayenehanesi • Psikiyatri Randevusu •
Uzun süredir alanında uzman erişkinlerde dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu için doktor arayışım vardı. Özge Hanım’a tavsiye üzerine gittiğimde ise çok memnun kaldım. Kendisiyle görüşmelerim sonucunda hayatımda gerçekten ilerleme kat ettim.
• Doç. Dr. Özge Kılıç Muayenehanesi • Erişkin Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu Kendi Bildirim Ölçeği •
Daha önce kendimle ilgili farkedemediğim şeyleri görmeme yardımcı oluyor Özge Hanım dikkati ve ilgisinden çok memnum
ms...a
Alanında uzman bir psikiyatr, bir süredir birlikte ilerliyoruz, yaklaşımı ve profosyonelligi ile çok iyi bir tedavi sunuyor.
a....ç
Özge hanımı tanımadan önce asla bu döngüyü durduramayacağımı zannettim. Çok korkuyordum “ya geçmezse?” şeklinde. Ancak Özge Hanıma gittiğimde ilk defa kendimden bir etki gördüm. Kendisi çok saygılı, profesyonel ve detaylı. Tak diye ilaç yazmak yerine dinledi, soru sordu ve iyice detaylı konuştuk. İlk defa beni dinleyen bir psikiyatrist ile karşılaştım. 3 tane değiştirdim ve inanılmaz memnunum. Çok büyük emeği var Özge hanımın üzerimde. Ve bu benim 2. Seansımda söylediğim şeyler, bu kadar kısa bir zamanda inanılmaz bir değişiklik gördüm. Kesinlikle devam edince çok daha iyi olacağım. Harika bir hekim, herkese öneririm
d....̇
Gençliğimden beri 10’larca psikiyatrist deneyimim oldu. Hayatımda ilk defa gerçek anlamda, bir doktorun benim durumumu detaylıca ele almasının nasıl bir şey olduğunu öğreniyorum. Anlaşıldığımı ve buna en uygun tedaviyi aldığıma dair ilk defa güven duyuyorum. Bunu Özge hanıma borçluğum.
Ç
ç.....
Özge hanımla 2025 yılında yaşadığım bir travma sonrası yollarımız keşisti. İlk olarak o travmayı yenmemde ve hayatıma devam edebilmem de bana çok yardımcı oldu. Sonrasında da yıllardır muzdarip olduğum ama nedenini tam bilemediğim davranışlarımın dehb kaynaklı olduğunu keşfettik birlikte. Daha önce bir çok psikoloğa gidip hiç bir sorunumu çözememişken Özge hanımla hayatımı düzene koyma konusunda çok hızlı yol aldık. Hayatımın her alanında hem akademik başarısı ve yönlendirmeleri hem de tecrübeleriyle bana adeta bir yoldaş oluyor. Görüşmelerimize devam ediyoruz ve o benim güvenli alanım. İyiki var ve yollarımız iyiki keşismiş.
• Doç. Dr. Özge Kılıç Muayenehanesi • Anksiyete Bozukluğu Tedavisi •
nu...ç
Ben Özge hocaya tavsiye üzerine Gebze'den geldim. Evet ilk başta mesafe uzak olunca çıktık bir yola ama bakalım diyerek...Aslında önceliğim DEHB konusunda uzman biriyle çalışmaktı çünkü oğluma da DEHB teşhisi koyulmuştu ve annede de var bir şeyler denilerek :) Ama süreç ilerledikçe (evet süreç ben ara ara kaçmak istesem de bir şekilde düzelmeye (!) olan inancımla ilerledi, ilerliyor. ) Özge hanım bende asla olmayan sakin iç ses oldu , hala oluyor. Bir gün o sesi kendi sesimle seslendirebildiğim zamana kadar da olacak sanırım. Sayesinde benim kendi iç seslerim de biraz şefkatli olmaya başladı. En takdir ettiğim ve ona güvenmemi sağlayan özelliği; hem çok profesyonel , sakin ve tarafsız bir duruş sergileyip hem içindeki insani yönü ve anlayışı hissettiren biri olması ve benim gibi bir DEHB'li asla bu nasıl aynı anda olabilir anlamayacak sanırım :) Umarım dinlediği hayat hikayeleri ile uzun yıllar bir çok kişiye tünelin ucundaki ışığı görmeleri konusunda yardım etmeye devam eder.
g....t
Gelecek kaygısı, odaklanma ve hafıza sorunu yaşadığım için doktor referansı ile Özge hocadan yardım almaya başladım. İki-üç görüşmemiz sonrasında bile şikayetlerim çok azaldı. İlerleyen seanslarla daha da iyiye gidiyor. Artık kendi gücümü keşfetmeye başladım, özgüvenimi geri kazanıyorum, duygusal açıdan her görüşme sonrasında çok güçlendiğimi hissediyor, davranışlarımda da olumlu gelişmeleri görebiliyorum .Kendisine yatırım yapmayı isteyen ama neye nereden başlayacağını nasıl ilerleteceğini öngöremeyen herkese hocadan danışmanlık almasını tavsiye ederim. Ben çok memnunum.
• Doç. Dr. Özge Kılıç Muayenehanesi • Yetişkin Terapisi •
do...a
Özge hanımı annem sayesinde tanıdım yıllar önce annemde geliyordu ve çok olumlu sonuçlar aldı çok memnun kaldığını söyledi bende bu sebepler doğrultusunda denemek istedim ve şuan kendimi eskisiyle kıyaslıycak olursam çok daha iyi hissediyorum görüşmeye gittiğim de zamanın nasıl bukadar hızlı geçtiğini anlayamıyorum bile seans bitiminde kendimi kuş gibi hafif hissediyorum kullandığım ilaçlar okadar yerinde ki hayata bakışım davranışlarım hislerim eskiye nazaran çok daha iyi iyiki siz özge hocam
• Doç. Dr. Özge Kılıç Muayenehanesi • Anksiyete Bozukluğu Tedavisi •
Özge Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özge Kılıç, Psikiyatri. Size Özge Kılıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Otizm Görüntüleme Ve Tanısı, Standardize Mini Mental Test, Ect(Elektrokonvülsif) Terapi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cümle Tamamlama Testi, Psikanalitik Psikoterapi, Prolonged Exposure Terapisi, Yetişkin Terapisi.
Özge Kılıç adresi nerede?Özge Kılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi No: 127 Kempinski Residences Astoria, A Kule K: 16 No: 1603 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özge Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özge Kılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özge Kılıç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özge Kılıç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Özge Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özge Kılıç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özge Kılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Özge Kılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler