Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, Sancaktepe, İstanbul
Acıbadem Mah. Akasya Kent Kule A1 Blok Kat:32 D:219 Üsküdar, İstanbul • Harita
Bekir Atik Muayenehanesi
Bağdat Caddesi Ali Bor Apartmanı No:433 K:1 D:1 Suadiye, İstanbul • Harita
Belma Şahin Muayenehanesi
Küçükbakkalköy Mahallesi Dudullu Caddesi Brandium residence R2 no :9 ATAŞEHİR, İstanbul • Harita
Onur Gökdemir Muayenehanesi
Doç. Dr. İsmail Mithat Akan
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ağız yüz ve çene cerrahisi, El cerrahisi
Barbaros mahallesi, Morsümbül sokak, Varyap Sheraton Tower Daire:38, İstanbul • Harita
İsmail Mithat Akan Muayenehanesi
Küçükbakkalköy Mahallesi Vedat Günyol Caddesi No:1/312, İstanbul • Harita
Kayhan Zeytin Muayenehanesi
Küçükbakkalköy mahallesi, Dereboyu caddesi, Brandium R5 blok kat 5 daire 34, İstanbul • Harita
Seda Asfuroğlu Barutca Muayenehanesi
Alemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye • Harita
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
Uphill Towers A Blok No.75, İstanbul • Harita
Dicle Sevük Muayenehanesi
Özel Medar Ataşehir Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaKayışdağı Mahallesi Raci Caddesi No:1 İstanbul, Ataşehir • Harita
Özel Medar Ataşehir Hastanesi
Cevizli Mahallesi Bağdat Caddesi No:547, Maltepe • Harita
VM Medical Park Maltepe Hastanesi
Kozyatağı Mahallesi Kozyatağı Sokak No:19, Kadıköy • Harita
Kozyatağı Central Hospital
Prof. Dr. Tayfun Aköz
Medistate Kavacık Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaRüzgarlı Bahçe Mahallesi Cumhuriyet Cad. No:24 Kavacık, Beykoz • Harita
Barbaros Mahallesi Ak Zambak Sokak Uphill Court Towers, İstanbul • Harita
Kemal Aytuğlu Muayenehanesi