Pratisyen

• 3Eylül M.Atatürk Bulvarı, Uşak Harita

Eşme 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi

• Yeni Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:669, Mezitli Harita

Özel M City Hospital

• Fevzi Çakmak Mah. Sultan Murat Cad. Türkeli Sok. No: 4 Zemin Kat, İstanbul Harita

Küçükçekmece 10 Nolu Aile Sağlığı Merkezi

• Mimar Sinan Mh.Emiroğlu Cad.No:76, İstanbul Harita

Tuzla Şifa Semt Aile Sağlığı Merkezi

Doğan Sok.İstasyon, İstanbul Harita

İstanbul Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi

• Atatürk Mahallesi Şehit Nusret Cad. No: 9 Topçumeydanı, Şanlıurfa Harita

Şanlıurfa Özel Meydan Hastanesi

Ertuğrul Gazi Mahallesi Prof. S. Atilla Caddesi Caddesi No:4/1, Şanlıurfa Harita

Özel Ruha Academia Hospital

• Osmaniye Mah., Düzce Harita

Akçakoca 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi

• Sanatoryum Cad.No:119 Çiçeçekli Mah., Ankara Harita

Özel Sanatoryum Tıp Merkezi

• Kılıçaslan Mahallesi Selçuk Bulvarı No:137 Ömer Kaşif Çocuk Yetiştirme Yurdu, Aksaray Harita

Aksaray Toplum Sağlığı Merkezi

• Atlas Üniversitesi Hastanesi

Pratisyen, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Psikoloji, Akupunktur · Daha fazla

Barbaros Mah, H. Ahmet Yesevi Cad, No: 149 Güneşli - Bağcılar / İstanbul, Bağcılar Harita

Atlas Üniversitesi Hastanesi

• Özel Hisar Tıp Merkezi

Pratisyen, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları

, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazla

Mimar Sinan Mah. Hasan Fehmi Boztepe Cad. No:157, Antalya Harita

Özel Hisar Tıp Merkezi

• Osmaniye Harita

Dr.Süleyman Doğar Doğar sağlık Merkezi.

• Özel Akademi Konya Hastanesi

Pratisyen, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp · Daha fazla

Pirebi Mahallesi Furgandede Caddesi No:12-14, Meram Harita

• Ankara Yolu 4 Sanayi Sitesi Acil Yardım Ve Travmatoloji Hs., Bornova Harita

İzmir Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi

• Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik

Pratisyen, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazla

Fevzi Çakmak Mah, Tevfik İleri Cd No:105 üstkaynarca, Pendik Harita

Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik