Pratisyen, Kumlu, Hatay
Konur Sokağı, Çankaya • Harita
Dr. Betül Temel Estetik ve Dermokozmetoloji Doktoru
Yeşilbahçe Mahallesi Çınarlı Caddesi 3. Ercivan Apartmanı No:1 Kat: 2 D:5, Muratpaşa • Harita
Yasin Çobanoğlu Muayenehanesi
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi,Sağlık Bilimleri Enstitüsü F. Toksikoloji Ana Bilim Dalıank, • Harita
Y Doç Dr C Semih Kunak
Cumhuriyet Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı No:254 Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesi Tıp Fakültesi, Ordu • Harita
ORDU ÜNİVERSİTESİ/TIP FAKÜLTESİ/DAHİLİ TIP BİLİMLERİ BÖLÜMÜ/TIBBİ FARMAKOLOJİ ANABİLİM DALI/
1450. Sokak No:9/59 Galen Center Çukurambar, Çankaya • Harita
Adnan Kahveci mah. Anadolu cad. Buse sk. No:6, İstanbul • Harita
Dr. Volkanhan Çapar - Medikal Estetik Kliniği
Nev Esentepe Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaEsentepe, Mudanya Yolu Cad. No:169, Nilüfer • Harita
Nev Esentepe Hastanesi
Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi, Keçiören • Harita
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Oğulköy Köyü Kastamonu Sinop Yolu No:29, Kastamonu • Harita
Kastamonu Merkez 4 Nolu (Şeker) Aile Sağlığı Merkezi
Kültür Mh. Atatürk Cad. Altınanahtarlar Apt. A1 Blok No:2 Çamlıbel, Mersin • Harita
Songül Özcan Güzellik Merkezi
Doğan Taşdelen Bulvarı Çamlıca Bulvar Sitesi C Blok 56/8, Çankaya • Harita
Özel Lotuspital Evde Bakım Merkezi - Murat Çamur
Gez Mah. Hastaneler Cad., Erzurum • Harita
Erzurum Dr. Filiz Dolunay Aile Sağlığı Merkezi
Özel Dünyam Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaHastane Caddesi Kenarcık Sok No:10, Kocasinan • Harita
Özel Dünyam Hastanesi
Barbaros Hayrettin Mah. Atattürk Blv., Adıyaman • Harita
Adıyaman Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ( 82. Yıl Kampüsü )
Beşevler Mah. İzmir Yolu Cad. No:105, Nilüfer • Harita
Nev Anadolu Hastanesi