0850 333 0388 Ücret öğren

Psikolog Görkem Anıl Kılboz

Merhaba, ben Psikolog Görkem Anıl Kılboz.

2019 yılında İletişim Fakültesi, İletişim Bölümü’nde lisans eğitimime başladım. Üniversite eğitimimin dördüncü yılında kariyerime farklı bir yönde devam etme kararı alarak İletişim Bölümü’nden ayrıldım ve psikoloji eğitimime başladım. İstanbul Kültür Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden üç yılda başarıyla mezun oldum.

Mesleki çalışmalarımda Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB), depresyon, kaygı ve bağımlılık başta olmak üzere çeşitli psikolojik sorunlar üzerine çalışmaktayım.

Bahçelievler de yüz yüze ve online hizmet vermekteyim

Terapi sürecinde tek bir yöntemi her danışana uygulamak yerine, danışanın ihtiyaçlarını, yaşam öyküsünü ve psikolojik yapısını değerlendirerek uygun terapi yaklaşımından yararlanmayı önemsiyorum.

Çalışmalarımda başlıca;

* Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT)

* Psikodinamik yaklaşım

* Logoterapi

yaklaşımlarından yararlanmaktayım.

Benim için terapi süreci yalnızca yaşanan problemi ortadan kaldırmaya yönelik değil, kişinin kendisini daha iyi anlamasına, yaşamındaki güçlüklerle baş etme becerilerini geliştirmesine ve kendi yaşamına dair anlam oluşturmasına yardımcı olan bir süreçtir.

Her danışanın kendine özgü olduğunu düşünüyor ve terapi sürecini bireysel ihtiyaçlar doğrultusunda şekillendiriyorum. Gerekli gördüğüm durumlarda ise danışanlarımı psikiyatri değerlendirmesine yönlendirmekteyim.

Amacım, danışanlarıma yargılamadan, güvenli ve profesyonel bir terapi ortamı sunarak psikolojik iyilik hâllerini desteklemektir.

Görkem Anıl Kılboz Bahçelievler Psikolog ONLİNE-YÜZ YÜZE

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Görkem Anıl Kılboz
Psikolog Görkem Anıl Kılboz

Bahçelievler Mah. Ressam Halim Sk.Kadir Has No: 7 İç Kapı No: 23, Bahçelievler, İstanbul 34180

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Banka Havalesi
  • Kredi kartı
Görkem Anıl Kılboz

Ödeme yöntemleri

• Banka Havalesi
  • Kredi kartı

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

• K

k...

Görkem Bey'e depresyon gibi durumlardan dolayı başvurdum. Eski sevgilimi unutamıyordum; bıraktığı hasar günlük yaşamımı çok etkiliyordu. Kendisi çok ilgili, problem çözücü bir uzman; ruhuma gerçekten çok iyi dokunan bir insan.

•  •

• B

b....k

Kendisinden terapi sürecinde çok memnun kaldım. Görüşmelerimiz boyunca beni gerçekten dinlediğini, yargılamadan anlamaya çalıştığını ve olaylara farklı açılardan bakmamı sağladığını hissettim. Özellikle kendimi ve yaşadığım durumları daha sağlıklı değerlendirmeme yardımcı olması benim için çok değerliydi.

İletişimi oldukça güçlü, yaklaşımı güven verici ve profesyonel. Terapi sürecinde kendimi rahatça ifade edebildim ve zaman içerisinde farkındalığımın arttığını gözlemledim. İhtiyacı olan ve doğru bir uzman arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• başka bir yer Diğer  •

• G

g...

Çevremde ismini duyuyordum. Psikolojik sorunlarım için görüşmek istedim, bana destek sağlamaya devam ediyor. Tavsiye ederim.

•  •