İstanbul, İstanbul

Özel muayenehane

Imantaı Shauyet
Özel muayenehane

İstanbul, İstanbul

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

m....k

İdrarda kanama ve karın ağrısı şikayetiyle başvurduğumda tahlil istendi ve birdaha ki kontrol sürecinde sonuçlarımı göstermek için geldiğimde ne olduğunu anlamam için sürekli soru sorma durumunda kaldım. Gerekli açıklama hiçbir şekilde yapılmadı. İlaçlarımı içip,ultrason çekilmesi gerektiği söylendi ama herhangi bir şekilde hastalığımın peşine düşülmedi ve bana neden olduğu izah edilmedi. memnun kalmadım.

• Özel muayenehane • Diğer  •

• G

g....a

1 hafta önce başka bir doktora muayene gittim. İlaçlar başlandı ilaçlar bitti ama benim şikayetim devam ediyor diye tekrar kontrol süresinde muayene gittik.
    Israrla boğazımn acidigini söyledim her insanınınki kadar kızarık dedi sadece.
    sikayetim hala devam ediyor . Acı ve ağrı hissetmesem ne diye geleyim hastaneye.
    Biz memnun kalmadık.

• başka bir yer • Diğer  •

• K

k.....

2 gün çektiğim mide sancısı sonucu acilde İmantay hocaya muayene oldum. Kendisi hızlıca teşhisi koydu, haftasonu tüm ilgili branş hocalarından da görüş alarak, yatışımı verdi. Pazar günü acilen ameliyata alınarak safra kesesi patlamadan ameliyatımın gerçekleşmesini sağladı. İlgisinden ve hızlı teşhisinden çok memnun kaldım.

• başka bir yer • Diğer  •