0850 333 0388 Ücret öğren

Klinik Psikolog Peri Keskin

Psikoloji lisans eğitimimin ardından Klinik Psikoloji alanında uzmanlaşarak mesleki çalışmalarımı psikoterapi alanında sürdürmekteyim. Lisans eğitimim süresince Çocuk Gelişimi alanında çift anadal (ÇAP) ve Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik alanında yan dal eğitimi aldım.

Psikoterapi çalışmalarımda Bilişsel Terapi ve Sanat Terapisi yaklaşımlarından yararlanıyor; danışanın ihtiyaçlarını, terapi hedeflerini ve bireysel özelliklerini dikkate alarak terapi sürecini kişiye özgü şekilde yapılandırıyorum.

Terapi sürecini yalnızca mevcut problemlerin çözümüne yönelik bir müdahale olarak değil; bireyin kendisini, duygularını, düşüncelerini ve davranış örüntülerini daha iyi tanımasına, yaşadığı güçlükleri anlamlandırmasına ve yaşamında daha işlevsel değişimler oluşturmasına yardımcı olan bir süreç olarak değerlendiriyorum.

Her bireyin yaşam öyküsünün ve ihtiyaçlarının farklı olduğuna inanıyor; danışanların kendilerini güvenli, anlaşılmış ve yargılanmadan ifade edebilecekleri bir terapi ortamı oluşturmayı önemsiyorum.

Mesleki çalışmalarımda bilimsel ve etik ilkeleri temel alarak, danışanların psikolojik iyi oluşlarını desteklemeyi ve terapi sürecinde kendilerini daha iyi tanımalarına eşlik etmeyi amaçlıyorum.

Yetişkin

Online danışmanlık

Peri Keskin

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Banka Havalesi

• Diğer (İade)

Görüşler

• B

b...

Peri Hanım'la olan seansım çok iyi geçti. İlişki, aile ve tekrar eden temizlik davranışlarımla ilgili başvurmuştum. Açıkçası, alanında başarılı ve yetkin biri olduğu belli. Danışanı olarak yaklaşımından hoşnutum, çok memnun kaldım.

•  •