Protetik Diş Tedavisi
Akat Mah. Zeytinoğlu Cad. Arzu 1 Apt. No:2 Daire:12, • Harita
Uzm. Dt. Berkman Albayrak
Acıbadem Adana Hastanesi
Protetik diş tedavisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Psikoloji, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi · Daha fazlaDöşeme Mah. Cumhuriyet Cad.No:66, Seyhan • Harita
Acıbadem Adana Hastanesi
Yeşil Beyaz Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Protetik diş tedavisi, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Diş hastalıkları ve tedavisi, Restoratif diş tedavisi · Daha fazlaErtuğrul Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı The Point D Blok No:16/A2, Nilüfer • Harita
Yeşil Beyaz Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
İstanbul, • Harita
Muayenehane
Özel Davraz Yaşam Hastanesi
Protetik diş tedavisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaPirimehmet Mah. 1724 Sok.No:1, Isparta • Harita
Özel Davraz Yaşam Hastanesi
DentGroup Maslak Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Protetik diş tedavisi, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Endodonti · Daha fazlaMaslak, Sarıyer • Harita
DentGroup Maslak Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Özel İstanbul Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Protetik diş tedavisi, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi
, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) · Daha fazlaBarbaros Mahallesi Begonya Sokak No:3M Nidakule Ataşehir Kuzey, Ataşehir • Harita
Özel İstanbul Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Özel Dentistanbul Diş Hastanesi
Protetik diş tedavisi, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Ağız diş ve çene cerrahisi
, Diş hekimi, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Endodonti · Daha fazlaAbbasağa Mahallesi Yıldız Caddesi No:71, Beşiktaş • Harita
Atatürk Bulvarı No:113/1, Bodrum
Özel Dentistanbul Diş Hastanesi
Yeşilbahçe Mahallesi Metin Kasapoğlu Caddesi No:21B/6 Gökhan İş Merkezi, Muratpaşa • Harita
Orto-Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Çukurambar Mahallesi 1426. Cadde No: 24/B Söğütözü, Çankaya • Harita