Psikiyatri
ŞAir Eşref Bulvar no:70/2, Karşıyaka • Harita
Taş Psikiyatri Kliniği
On Temmuz Mah. Acılık Cad. 11, Zonguldak • Harita
Levent Atik Muayenehanesi
Dr. Müfide Küley Sok. Rüyam Apt. No:23 Kat:1 Daire:1 Topağacı Nişantaşı, Şişli • Harita
Engin Eker Muayenehanesi
Ferhuniye, Konya • Harita
Konya Numune Hastanesi
Ararat Residence Doğu Mah. Aydınlıyolu Cad. A blok No:95A D:1, Pendik • Harita
Dünya Danışmanlık ve Psikoloji Merkezi Pendik
Zeytinlik mah. Milliyetçi sok. No:19, B Blok, Pınar Apt. Kat 1, D:9, Bakırköy, İstanbul • Harita
Uzm. Dr. Gökşen Yüksel Yalçın Muayenehanesi
Yenişehir Mahallesi Demokrasi Bulvarı No: 44, İzmit • Harita
Özel Konak Hastanesi
Şişli mahallesi/Mecidiköy Büyükdere caddesi no:85/6 Stad Han İç kapı no:6 Muayenehanenin önü 8.nolu oda Şişli/İstanbul, İstanbul • Harita
Uzm. Dr. Mehtap Sarıoğlu
Şişli mahallesi/Mecidiköy Büyükdere caddesi no:85/6 Stad Han İç kapı no:6 Muayenehanenin önü 8.nolu oda Şişli/İstanbul, • Harita
Uzm. Dr. Mehtap Sarıoğlu
Kazım Karabekir Cad.No:1, Hatay • Harita
Hatay İskenderun Devlet Hastanesi
Özel Olimpos Hastanesi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikoloji · Daha fazlaÖğretmenevleri Mahallesi 460. Sokak No:48, Konyaaltı • Harita
Özel Olimpos Hastanesi
Suadiye Mah. Bağdat Caddesi Akasyalı Sk. No:1 Akasya Apt. Kat:2 Daire:6, Kadıköy • Harita
Seren Psikoterapi Enstitüsü
Özel İzmir Avrupa Cerrahi Tıp Merkezi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp · Daha fazlaYunus Emre, Şht. Pilot Volkan Koçyiğit Blv No:18, Karabağlar • Harita
Özel İzmir Avrupa Cerrahi Tıp Merkezi
Bagdat caddesi Akasyalı sok.no:1/8, İstanbul • Harita